Sredila Se Dedina Sreća I Srećna Otišla U Školu: Slomljen Bolom Deka Ubijene Ane Otkrio Poslednje Trenutke Provedene Sa Unukom!

| May 4, 2023 | 21:54 | 477 | 0

Sredila se dedina sreća i srećna otišla u školu: Slomljen bolom deka ubijene Ane otkrio poslednje trenutke provedene sa unukom!

Deda Ane Božović koja je nastradala na hodniku škole kao dežurni učenik došao je da oda počast tragično nastradaloj deci i Draganu Vlahoviću, čoveku koji ih je dočekivao i pratio iz škole.

Slomljen od tuge deda se uhvatio za školsku ogradu i gledao u zdanje u kojem je danas ubijena njegova miljenica.

– Sve mislim nije istina, javiće mi da je moja Ana došla kući… – kaže neutešni čovek opisujući potom koliko je bolno pratiti naslednike.

– Umesto da moja unuka sahranjuje dedu, ja nesrećnik moram nju… moju lepu Anu, dedinu odbojkašicu. Kako ćemo svi živeti dalje ne znam. I unuk, Anin stariji brat je išao u ovu školu. Sredila se dedina unuka, jutros obukla haljinicu, sreća moja i otišla da se slika – priča potrešeni čovek dok lista u telefonu fotografije voljene unuke.

– Poslala mi je iz Soluna snimak. Došli su sinoć s puta, tamo su proveli praznik. Majka kaže kud nisu ostali još jedan dan da izbegne trageduju… Evo, vidite kako skače u bazen milo dedino dete – u nemoći govori deda.

Učenica drugog razreda nacrtala je omiljenog čiku iz škole – Dragana koji im više neće poželeti dobro jutro kao obično i pogladiti po kosici sa osmehom . Ona je došla sa roditeljima da se poklone žrtvama pomahnitalog đaka OŠ ”Vladimir Ribnikar”.

Povezani sadržaj:  U REKORDNOM ROKU DONESENA PRESUDA NA SUDU U STUTTGARTU: Evo na koliko vremena lijepa Mirnesa S. mora u zatvor

Otac devojčice hteo je da zalepi crtež na vratima škole, ali mu policajci nisu dozvolili zbog istrage i detaljnijeg uviđaja.

Na Cvetnom trgu okupio se veliki broj građana koji su došli da odaju počast tragično nastradalim đacima, ostavljajući cveće i paleći sveće.

Mnogo dece koja pohađaju ovu školu, kao i rođaci nastradale dece došli su na skup, a okupljeni su nosili i transparent kojim su poslali jaku poruku svima:

– Roditelji, razgovarajte sa decom. (e-turneja.com)

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: