UROŠ BIO BLIZAK I SA ZADRUGAROM NIKOLOM ĐORĐEVIĆEM: ZAJEDNO PUTOVALI I IZLAZILI

| May 6, 2023 | 21:03 | 172 | 0

Uroš B. (21) iz Donje Dubone, osumnjičen je za masovno ubistvo u okolini Mladenovca, koje se dogodilo u noći između 4. i 5. maja.

Mladić je jučer, u popodnevnim satima, predat u policijsku stanicu u Smederevu, u bijelom kombinezonu i bos, a koliku će kaznu dobiti za ovo djelo ostaje da vidimo.

Dobar drugar mu je bivši učesnik “Zadruge”, bodibilder Nikola Đorđević. Na Nikolinom profilu, a i na Uroševom, prije nego što je ugašen, mogle su se vidjeti njihove zajedničke uspomene.

Tu je zajednička fotografija iz provoda, sa putovanja, a jedan detalj posebno je zapao za oko korisnicima društvenih mreža.

Uroš i Nikola nosili su identične stvari. Sumnja se da su jedan drugom pozajmljivali odjeću jer na fotografijama vidimo da obojica nose istu majicu.

Inače, Uroš se na društvenim mrežama se hvalio imidžom “žestokog momka”, a ubici je idol bio osvedočeni kriminalac Kristijan Golubović, a najbolji drug učesnik reality programa Nikola Đorđević.

Bahati ubica se, takođe, hvalio i vezom sa opskurdnom reality starletom Deniz Dejm (Denis Dame), a sada su se pojavile fotografije na kojima se vidi da je bio sa starletom koja je poznata po svom neprimjerenom ponašanju, piše “Republika”.

Na mrežama su, naime, isplivale fotografije sa žurke na kojoj su bili Uroš ubica, Deniz Dejm i Filip Car, a kako se može vidjeti na njima, Filip je sve vrijeme snimao ubicu i Deniz koji su se grlili, a ona na sebi tom prilikom nije imala ništa,

Povezani sadržaj:  “JA SAVETUJEM DA MUŽU OPROSTITE PREVARU SAMO U JEDNOM SLUČAJU”: PSHIOTERAPEUT ZORAN MILIVOJEVIĆ O PRELJUBI U BRAKU

Podsjetimo, Nikola Đorđević je na Instagramu prije izvjesnog vremena objavio snimak na kojem se vidi kako se Uroš Blažić kupa u ledenom jezeru i govori da je on “mali Kristijan Golubović”, bivši robijaš koji mu je očigledno i bio uzor.

Izvor: Crna-Hronika.info

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: