UŽASNA MIGRENA MUČILA ME JE 12 SATI I NIJEDAN LIJEK NIJE POMAGAO: A onda je ova sitnica iz kuhinje NAPRAVILA ČUDO!

| May 7, 2023 | 22:11 | 249 | 0

Ukoliko i vi imate probleme sa čestim migrenama, savjetujemo vam da pogledate post ove žene.

Naime, Elizabet je na svom Facebook profilu objavila neobičan trik uz pomoću kog se izborila sa migrenom za veoma kratko vrijeme.

– Ova štipaljka mi je večeras spasila život. Migrena je počela prije gotovo 12 sati i prije pola sata je postala nepodnošljiva. Isprobala sam sve svoje lijekove i trikove koji mi inače olakšaju bolove, ali uzalud. Guglala sam brza olakšanja za migrene i našla nešto što se zove “aculief”. Bacila sam pogled po kuhinji i vidjela štipaljku i shvatila da će uraditi istu stvar. Za jedan minut sam osjtila olakšanje, a za 20 bol se prepolovio. Odlučila sam da naručim pravu stvar preko “Amazona”. Samo sam htjela ovo da podelim sa svima jer znam da i mnogi od vas pate od migrena – napisala je Ellizabet.

Naime, riječ je o štipaljci koja koristi drevnu kinesku vještinu akupresure pa podstiče protok energije kroz tijelo, odnosno briše blokade pa će Qi ponovo nesmetano da teče vašim tijelom.

Ako mislite da akupresura može da vam pomogne probajte da pritisnete tačku između palca i kažiprst. A nakon što pronađete tačku na kojoj vam pritisak najviše pomaže, možete tamo da stavite štipaljku. Pomoći će i ona obična.

Povezani sadržaj:  Ovaj eliksir liječi glavobolju bolje od aspirina

 

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: