(VIDEO) Otac ubijene djevojčice Vanje doveden u sud: Sa kesom i lisicama na rukama, izbezumljenog pogleda uveden u zgradu

| December 5, 2023 | 14:11 | 505 | 0

Aleksandar Gorčevski, otac kidnapovane i ubijene četrnaestogodišnje Vanje Gorčevske, priveden je Krivičnom sudu, prenosi “Skoplje1”.

Tužilaštvo ga sumnjiči kao saučesnika u slučaju ubistva njegove kćerke. Tužilac je od sudije za prethodni postupak tražio da mu odredi pritvor do 48 sati kako ne bi pobegao ili ometao istragu. Otac je nakon jednog dana u policijskoj stanici i tužilaštvu priveden na saslušanje. Iz Tužilaštva i MUP-a jutros su rekli da je on negirao bilo kakvu povezanost, ali da imaju dokaze koji govore suprotno.

 

Otac se sumnjiči da je dao informaciju o vremenu i mjestu kada će Vanja biti sama, sa ciljem da otme, a potom od majke zahtjeva novac. Ali, kako je rekao ministar Oliver Spasovski, stvari su izmakle kontroli, pa je organizator i prvoosumnjičeni Ljupčo Palevski-Palčo pucao i ubio Vanju iz pištolja.

Prije nego što je osumnjičen, otac Aleksandar je prijavio Vanjin nestanak i učestvovao u istrazi da je pronađe. Bio je pored majke Zorice, koja je javno zatražila pomoć u pronalaženju Vanje i prva je prijavila nestanak kada je “Skoplje1” kontaktirao u ponedeljak, oko 12 sati nakon nestanka.

Povezani sadržaj:  DOMAĆA PASTA ZA RIBANJE SUDOPERE: Pravi se od 3 sastojka i efikasna je kod tvrdokornih naslaga (VIDEO)

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: