OVAJ ČOVEK JE SLOBI MILOŠEVIĆU DONEO PUN DŽAK PARA: Tajna se krila godinama, a sve je otkrio Ulemek

| March 12, 2024 | 22:20 | 32 | 0

Na Branislava Matica – Belog, s leđa i bez opomene, ispaljeno je oko 30 metakaBranislav Matić zvani Beli bio je vlasnik 70 auto otpada u Srbiji i najvećeg auto otpada u Holandiji. Jedan je od osnivača i glavnih finansijera Srpske garde. Bio je bogat čovek. Ubijen je ispred svoje porodične kuće u Ulici Milana Raspopovića 3, na kućnom pragu, 4. augusta 1991. godine, u 21,20 sati.

Na Branislava Matića – Belog, s leđa i bez opomene, ispaljeno je oko 30 metaka, najverovatnije iz automata “UZI”. Ubice su se nalazile iza parkiranog belog kombija (BG 920-039), u maskirnim uniformama, a poslije zlocina pobegli su belim “mercedesom” bez tablica, odnosno isparili u noć…

Ipak, priču koju je retko ko znao o njemu ispričao je Mihajlo Mile Ulemek, a objavljena je u grupi “Legende devedesetih”.

“Naime, Branislav Matić Beli je bio mašina za pare! Niko nije video takvog čoveka. Beli je Slobodanu Miloševiću doneo dva džaka puna maraka za preporod Srbije. Beli je hteo da pomogne Srbiju.”

Podsetimo, nekadašnji predsednik Srbije i SR Jugoslavije, osnivač i lider Socijalističke partije Srbije Slobodan Milošević umro je na današnji dan pre 18 godina u pritvorskoj jedinici u Sheveningenu u kojoj je proveo nešto manje od pet godina.

Slobodan Milošević nije bio suicidalan!
(Espreso Vesti)

Povezani sadržaj:  Stavite šibice u MUŠKATLE a evo i zašto

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: