Ovo danas obavezno ubacite u novčanik i imat ćete „Para kao slame!”

| April 26, 2024 | 18:57 | 4,755 | 0

Prema preovlađujućem mišljenju, ključno je održavati stalno prisustvo novca u novčaniku, jer preovlađujuće vjerovanje sugerira da će trajno stanje praznine trajati beskonačno. Stoga je od najveće važnosti dosljedno garantirati prisustvo barem jednog novčića unutar granica novčanika.

Prilikom poklanjanja novčanika od najveće je važnosti uzeti u obzir ovaj faktor. Stoga, ako su vaši motivi originalni, obavezno uključite jedan novčić u novčanik za primaoca. Na taj način omogućavate da se novac eksponencijalno umnožava u danima koji dolaze.

U južnoslovenskom regionu tradicija je tokom božićnih praznika staviti šaku slamki u novčanik, što simbolizuje iščekivanje uspešne godine ispunjene finansijskim obiljem i obećavajućim mogućnostima za rad i uspeh.

Održavanje osjećaja organiziranosti u novčaniku je ključno, jer služi kao odraz finansijske povezanosti pojedinca i pažljivog uređenja valute koja se nalazi u njemu.

Kako bi se spriječilo gomilanje negativne energije vezano za finansijske obaveze, preporučuje se suzdržanje od nošenja neplaćenih ili izmirenih računa u svom posjedu.

Da biste održali stalnu zalihu gotovine, preporučuje se da uvijek imate najmanje dodatnih deset centi u novčaniku iznad planiranog iznosa izdataka.

Povezani sadržaj:  Ne kupujem skupe WC kuglice i gelove cijele godine: Imam savršen trik uz koji WC blista i miriše i do 70 dana

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: