TEHNIČAR OTKRIVA KOJI ORGAN SE UVEK VADI NAKON SMRTI! Obavezno je na obdukciji, “govori” bitnu stvar

| April 29, 2024 | 22:24 | 397 | 0

Jedan tehničar u mrtvačnici otkrio je koji organ u telu se uvek vadi nakon smrti…

Smrt je na kraju krajeva neizbežna i jedina stvar koja nam je svima zajednička. Bez obzira na to koliko vodimo računa o svom životu i produžavamo ga, da li živimo u izobilju novca ili prosečnim životom, svi na kraju završimo na istom mestu. Razlozi smrti su mnogobrojni, neko umre prirodnom smrću, neko usled bolesti ili nasilno. U zavisnosti od prirode smrti može da se radi autopsija koja služi da se uvide uzroci smrti i nastalih komplikacija.

Tehničar u mrtvačnici razotkrio je veo tajne na njegovom radnom mestu. Gerald Ledford je prilično popularan autopsijski tehničar koji pomaže da se rasvetle sva goruća pitanja koja ljude zanima. Kao na primer, šta se događa sa našim telom posle smrti, piše LADBible.

Postavljajući pomalo neobično pitanje Ledfordu, jedna korisnica društvene mreže TikTok na kojoj je aktivan, pitala je šta se događa s pirsingom kad umrete. Ali, tehničar je objasnio da jedino što vadi jesu pirsinzi na jeziku. U pitanju je vrlo česta pojava na autopsijama.

“Uvek vadimo jezik tokom obdukcije. Moramo da budemo sigurni da ga niste zagrizli i da proverimo da li je ostala droga u zadnjem delu grla”, rekao je on. Dakle, pirsing na jeziku se skida, ali svi drugi ostaju.

Povezani sadržaj:  PVC Vrata I Prozori Zablistaće Kao N0vi: Masnoće I Žute Fleke Nestat Će, Treba Vam 1 Namirnica

Pogledajte detaljnije u videu: Ovdje

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: