NIKAD NE BACAJTE TALOG OD KAFE: Evo kako ga možete iskoristiti, OČI ĆE VAM STATI KAD VIDITE – GENIJALNO

Postoji niz iznenađujuće korisnih stvari koje možete da uradite sa neiskorišćenim talogom od kafe

Za mnoge, kafa je kraljica svih napitaka, koju konzumiramo svakodnevno. Ali malo ko od nas razmišlja o njenom nusproizvodu, talogu koji ostaje kada je popijemo i koji većina nas bez rezerve baca u đubre. I to je greška.

Postoji niz iznenađujuće korisnih stvari koje možete da uradite sa neiskorišćenim talogom od kafe, a jedan od njih je i neutralisanje neprijatnih mirisa u domu.

Većini domaćica poznat je trik da poslije čišćenja frižidera skuvaju veću džezvu kafe, ostave je da se ohladi, pa je stave u prazan frižider kako bi “pokupila” mirise i potom je prospu. Ali, postoji i jednostavniji način da eliminišete izmešane mirise od raznih namirnica koje čuvate u frižideru.

Sipajte malo osušenog korišćenog taloga na tacnu i spustite je na gornju policu frižidera.

Talog od kafe takođe dobro neutrališe i mirise od kuhanja; sipajte ga u činiju i držite na kuhinjskom pultu.

Vjerovali ili ne, možete da pospete osušeni korišćeni talog kafe i na tepih kako biste se riješili neprijatnih mirisa. Tepih ostavite preko noći i usisajte ujutro.

Related Posts

Da li želite da hortenzije cvjetaju u 0gromnim cvjetovima? Zakopajte 0V0 ispod svake biljke u martu, ništa više

Približavanje proljeća je savršeno vrijeme da pravilno pripremite svoju baštu za toplije mjesece. Osim uobičajene sječe grmlja i drveća, ne možemo zaboraviti brigu o hortenzijama, koje također zahtijevaju našu pažnju….

Read more

URADITE 0V0 0RHIDEJAMA I NOVE GRANE I LISTOVI ĆE KRENUTI

Ako poduzmete ovu radnju s orhidejama, počet će rasti nove grane i lišće. To će dovesti do kontinuiranog cvjetanja, što će rezultirati zdravom i privlačnom orhidejom. Mnogi smatraju da su…

Read more

Kapsule za pranje veša većina ljudi koristi pogrešno: Učinite OVO brzo s njima da ne biste uništili svoju mašinu za pranje veša

Ako koristite kapsule za pranje rublja, vjerojatno ste ih do sada bacali u bubanj s odjećom. Ljepljive naslage mogu s vremenom uništiti vaš puder ako ga redovito koristite na ovaj…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *