USVOJILA JE TROJE DJECE I URADILA DNK: Kad su stigli rezultati, zanijemila je od ŠOKA, desilo se gotovo NEMOGUĆE

| May 2, 2024 | 21:28 | 5,655 | 0

Žena je usvojila troje djece i DNK analiza je pokazala da su braća i sestre.

Kada se Kejti Pejdž razvela u svojim tridesetim, osećala se izgubljeno. Sanja da postane majka i da podigne veliku porodicu. Ali kraj njenog braka ostavio je Kejti da misli da su njeni snovi neostvarivi. Međutim, nije imala pojma šta je čeka.

Nakon dugog razmišljanja, Kejt je odlučila da usvoji dete, ne znajući šta će joj se dogoditi. 2015. godine odlučila je da se prijavi da postane hranitelj. Ubrzo nakon toga od nje je zatraženo da usvoji dječaka, koji je primljen u bolnicu.

“Fromično sam zvala majku i zamolila je da živi sa mnom narednih nekoliko mjeseci da mi pomogne. Nisam imala pojma kako da se brinem o 14-mjesečnom djetetu i novorođenčetu, pa sam znala da mi treba pomoć”, ona rekao je.

Na ovaj način usvojila je čak troje djece, među kojima je i mali Grejson. Jednog dana je došla na ideju da usvoji devojčicu i usvojila je malu Hanu. Međutim, ispostavilo se da je ona Graysonova polusestra, što Katie ne zna.

“Nešto me je privuklo toj djevojčici, a sada kada razmišljam o tome, činilo mi se da je sam Bog prisutan. Od sve djece, uvijek sam joj se vraćao, i na kraju je ona došla u naš dom. majčino ime je bilo isto kao i ime Grejson, što nije baš uobičajeno. Priča o porodičnoj majci se poklapala sa pričom o Grejsonovoj majci ”, otkrila je Katie.

Povezani sadržaj:  Veliki šok-Ceca godinama krila da ima treće dijete! “Ja sam stigla prije Veljka i Anastasije, ali me ostavila jer je gradila karijeru” (FOTO)

Usvojila je Graysona 2016. godine, a Hanu je odlučila usvojiti 11 dana kasnije. Mogla se pridružiti bilo kojem od 1200 drugih hraniteljskih domova, ali je završila s nama. Međutim, sudbina nije bila naklonjena Hani i Grejsonu koji su odrasli pod istim krovom.

Uradio sam DNK i bio sam toliko šokiran da nisam mogao govoriti.

Kejt je bila šokirana i ostala bez teksta kada je zbog zabrinutosti odlučila da testira DNK dece.

Iako je Kejti vjerovala da su bebe od različitih majki jer su rođene majke davale bebama različita prezimena kada su ih davale na usvajanje, DNK testiranje je otkrilo nešto sasvim drugo.

Grayson i Hannah su brat i sestra. Katie je bila potpuno šokirana – ali u pozitivnom smislu. Ti rezultati testa pomogli su Kejti da zvanično usvoji Hanu u decembru 2018.

“Pošto su u rodu, ona može da živi u mojoj kući. Trebalo je da se nađu, to je jasno. Mislim da je Bog to od početka nameravao. Da nisu u krvnom srodstvu, Hana ne bi živela sa našom porodicom Zajedno Biće smeštena kod drugih rođaka, što je sjajna stvar”, rekla je Kejt Pejdž jednom za magazin People.

Dvije godine nakon što je Pejdž zvanično usvojila Hanu, čula je za jednogodišnjeg Džeksona, Haninog i Grejsonovog biološkog brata.

Povezani sadržaj:  MUŠKARCI ROĐENI U OVA 3 ZNAKA SU UBJEDLJIVO NAJLOŠIJI MUŽEVI: Bježite ODMAH od njih kud vas noge nose

“U trenutku kada sam ga držala u ruci, bila sam oduševljena. Rekla sam: ‘Ovo je njihov brat, ovo je njegova porodica’”, rekla je Katie za Us nakon usvajanja trećeg djeteta, Jackson media.

Zatim, u februaru, majka troje usvojene dece zatekla je još jedno iznenađenje: Grejsonova, Hana i Džeksonova biološka majka rodila je još jednu devojčicu koju je takođe napustila, a Kejti ju je, naravno, usvojila u hraniteljskom domu A.

Međutim, najmlađu djevojčicu je na kraju usvojila porodica koja je već primila najstariju braću i sestre Kateine ​​djece – Taylor i Edie Grace – u svoj dom. To znači da je od šestoro napuštene djece troje usvojila Kejti Pejdž, a ostalo troje porodica Vitni, koja je bila toliko bliska sa Kejti da su bila kao njihova deca – braća Kao sestre.

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: