Zašt0 Arapkinje izgledaju KA0 DJEV0JČICE u 6. deceniji, a naše žene gube sjaj u 3O-im: Tajna je u 0VIH PET stvari

| May 2, 2024 | 11:44 | 1,713 | 0

Zašto Arapke izgledaju kao djevice u 6. deceniji, dok naše žene gube sjaj u 30-im: Tajna je u šest-pet stvari
Arapkinje su poznate kao žene koje paze na izgled i imaju 5 načina da to učine

Naučnici su sproveli istraživanje i otkrili da arapske žene imaju najljepšu kožu. Oni će izgledati mlađe čak i sa 60 godina zahvaljujući ovih 5 pravila:

guste obrve
Arapske dame imaju guste obrve, koje neguju posebnim uljima. Rijetko posežu za pincetom, a i u poznim godinama obrve su im uglavnom prirodne.

olovka za oči

Jedino što Arapkinje otkrivaju svijetu su oči, koje često nose s crnim olovkom za oči, dodatno naglašavajući njihov misteriozni izgled.

Posjetite hamam
Orijentalne kupke savršeno čiste kožu i uklanjaju toksine iz tijela. Kada se žene znoje, uklanjaju se gornji i oštećeniji slojevi kože, ostavljajući kožu na licu i tijelu dodatno sjajnom, elastičnom i glatkom.

stomatološka njega

Arapkinje uvijek imaju bijele zube, a razlog je dobra oralna higijena. Mnogi ljudi vjeruju da je četkanje zuba u Evropu uneseno iz arapskih zemalja. Nastoje održavati zubnu higijenu na prirodan način.

Visokokvalitetna masna kozmetika
Arapkinje preferiraju prirodnu kozmetiku za njegu kože i kose. Kako bi im kosa bila sjajna i duga, na kosu nanose posebna ulja. Isto važi i za vaše telo, trljajte i masirajte maslinovim uljem. Ulje tamjana, ruže i badema umiruju kožu, čineći je čistom i zdravom.

Povezani sadržaj:  SKIDATE LI GRUDNJAK PRIJE SPAVANJA? STIGAO JE ODGOVOR STRUČNJAKA: Evo da li to trebate raditi

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: