Kad se CVJET0VI počnu pretvarati u PL0D0VE, 0DMAH prelijte svoje krastavce 0V0M D0MAĆ0M HRAN0M: Ranije ćete brati i imati PUN0 VIŠE PL0D0VA

| June 10, 2024 | 12:28 | 2,330 | 0

Ako primijetite da vaši krastavci postupno počinju davati plodove, jednostavno se uputite u kuhinju i slijedite upute na YouTubeu kako biste stvorili hranjivo rješenje za njih. Ovo rješenje zahtijeva samo jedan sastojak i vodu. Pružajući ovu njegu, možete očekivati ​​da će vas vaši krastavci nagraditi ranijom berbom!

Mlijeko je ključni element u jednadžbi.

Korištenje opcija s niskim udjelom masnoće ne bi trebalo predstavljati nikakav problem jer razina masnoće u ovom kontekstu nema značajan značaj.

Za pripremu gnojiva preporučeni omjer je 1 litra mlijeka na svakih 10 litara vode.

Kada koristite ohlađeno mlijeko, preporučljivo je da ga ulijete u toplu vodu jer krastavci ne vole niske temperature.

 

Mlijeko temeljito pomiješajte s vodom u kanti prije nanošenja smjese na korijenje.
Mlijeko je nevjerojatno hranjivi napitak koji sadrži kombinaciju korisnih tvari koje podjednako blagotvorno djeluju kako na ljude tako i na biljke.

Osim što biljkama daje esencijalne elemente u tragovima poput kalija, kalcija i magnezija, mlijeko također ima sposobnost hraniti i poboljšavati tlo.

Prisutnost bakterija mliječne kiseline ne djeluje samo kao preventivna mjera protiv gljivičnih bolesti, već također omogućuje sintezu vitalnih vitamina i drugih biološki aktivnih tvari potrebnih za rast i održavanje biljaka.

Kako bi se osigurala uspješna gnojidba, ključno je pridržavati se preporučene količine kako je navedeno u ovom priručniku.

Povezani sadržaj:  SVAKO KO JE UŠAO U OVU SOBU, NIJE IZDRŽAO DUŽE OD 55 MINUTA: Džaba govorite i pokušavate da se krećete - evo čemu služi!

Prekomjerna koncentracija otopine može imati negativne učinke na kiselost tla, ometajući zdrav rast krastavaca umjesto da ga potiče.

Za optimalne rezultate preporuča se ulijevanje jedne litre ovog organskog hranjiva u korijen bilo ujutro ili navečer.

Neka vam se sreća nasmiješi!

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: