KOMPLETNO PODMLAĐUJE ORGANIZAM: Arapski eliksir zaustavlja propadanje tijela, pije se 2 puta godišnje

| June 26, 2024 | 23:49 | 841 | 0

Oni ga uzimaju i izgledaju deceniju mlađe, evo u čemu je caka

Arapkinje su oduvijek bile poznate kao žene mladolikog izgleda, a navodno im u tome pomaže ‘eliksir mladosti’ koji vrlo lako i sami možete napraviti kod kuće.

Potrebna su vam samo tri sastojka: limun, med i maslinovo ulje. Eliksir se konzumira dva puta godišnje, a prema vjerovanju arapskih žena, kompletno podmlađuje organizam.

Da biste napravili ovaj eliksir, trebaće vam:

100 ml limunovog soka,
200 grama meda i
50 ml maslinovog ulja.

Priprema je vrlo jednostavna, trebate pomiješati sve navedene sastojke i konzumirajte po jednu čajnu kašiku tri puta dnevno na prazan želudac, oko 15 do 20 minuta pre obroka. Nakon što pojedete cijelu smesu, napravite pauzu u trajanju od pola godine.

Tokom polugodišnje pauze preporučuje se svakodnevno piti čaj sa đumbirom. Napravićete ga tako što ćete pola kašičice rendanog đumbira preliti sa 200 ml ključale vode, a možete dodati i malo limunovog soka, ali u ovaj čaj ne treba dodavati med ili šećer. Kada se naviknete na jačinu ukusa, povećajte količinu đumbira i dodajte punu kašiku, piše Alo.

Povezani sadržaj:  OVA HRANA PRED SPAVANJE GRIJE TIJELO KAO BLESAVA! Dovoljno je par grama da vam bude TOPLIJE - a jedna radi skroz SUPROTNO

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: