“Odlučila sam se udati jako mlada a onda…”

| June 28, 2024 | 21:27 | 4,525 | 0

Ja sam se udala jako mlada a nisam imala ni 18 godina kada se to desilo. On je imao tada 30 godina a meni to nije smetalo i voljela sam ga tada vise nego sebe. Danas imamo tri sina i mislila sam da nasu srecu nece moci nista da pokvari ali onda sam saznala da me suprug vara i od tada pocinje sve za mene da ide unazad.

Dugo vremena sam sve to sumnjala ali nisam zeljela da vjerujem u sve to. Danas mi je stigla i poruka od ljubavnice koju sam procitala i onda mi je jasno bilo sve. Poruku sam izbrisala i umjesto mog supruga dolazim ja do hotela gdje je trebao da se desi “taj sastanak.”

 

PROMOTED CONTENT
Kvrga na nozi? Ovo uklanja kvržicu bez operacije za 7 dana!
More…
839
210
280

Želite da smršate?
More…
608
152
203

Kvrga na nozi će nestati bez operacije za 14 dana!
More…
672
168
224

Kada je ona otvorila vrata od hotelske sobe prvo sam se sokirala kada sam vidjela ko je ta djevojka koja je ljubavnica a par sekundi sam stojala kao kip pa sam je i zestoko napal i to verbalno mada sam htjela i fizicki da bi se naucila pameti i da vise to ne radi.

Povezani sadržaj:  Stavite 1 sastojak u veš mašinu i podesite program na 60°C: Izbaciće sve nečistoće i prati kao nova

POCELA JE tada da place pa me je zamolila da udjem u sobu. Klinka je tada napunila tek 18 godina zivi sa majkom i kako je rekla nemaju od cega da zive i jako im je tesko

Na koga sada treba da se ljutim, na muza, ili na klinku kojoj se gadi da bude sa mojim muzem ali mora ili da se ljutim na sebe jer nikada nisam slusala roditelje.

 

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: