Stavite 1 sastojak u veš mašinu i podesite program na 60°C: Izbaciće sve nečistoće i prati kao nova

| June 27, 2024 | 21:58 | 2,470 | 0

Ovaj sastojak čisti veš mašinu bolje od sirćeta i sode bikarbone

Kako bi vaša odjeća bila uvijek čista, mirisna i lijepo oprana redovno čistite veš mašinu. Sve možete uraditi sami kod kuće sredstvom koje vjerovatno već imate u domu.

Potrebne su vam samo dvije tablete za pranje sudova.

INTERESTING FOR YOU

Koristite dvaput sedmično – nijedno ćelavo mjesto neće opstati!

Popijte čašu dnevno i smršaćete 15 kg u mesec dana!

Slab vid? Novi način za vraćanje vida za nedelju dana

Ljudi s bolovima u koljenu i zglobovima pročitajte ovo! Ovdje je
Ne morate skidati omot, samo ih ubacite unutra. Zatvorite vrata od mašine. Program podesite na pamuk, pa na 60 stepeni. Pred kraj rada mašine, voda će biti mnogo čistija. Mašina će tako izbaciti svu prljavštinu, objašnjava kanal “Jecina svaštarica“.

Čišćenje veš mašine limunom i pastom

Da li znate kako je najbolje očistiti veš mašinu? Mnoge kombinacije za čišćenje kruže na Internetu, a ova je posebna i drugačija. Moramo priznati da je trik zaista čudan, ali trebalo bi dati šansu.

Potreban vam je jedan limun i pasta za zube. Limun presecite na pola i stavite u sredinu pastu za zube. Ubacite ga u bubanj mašine za pranje veša. Pastu stavite na unutrašnjost vrata od mašine, takođe. Ovo potpuno uništava neprijatne mirise u mašini, veš će biti bolje opran, a vrata od mašine neće magliti, već će i ona biti sjajna kao da je mašina tek kupljena.

Povezani sadržaj:  NEMA ŠANSE DA SE OZNOJITE TOKOM DANA: Svaki put kad se tuširate uradite ovo, NEMA OBILNOG ZNOJENJA NI NA VRUĆINAMA

Koristite dvaput sedmično – nijedno ćelavo mjesto neće opstati!
Lossless

Dodatna preporuka je da gumu u unutrašnjosti mašine očistite sodom bikarbonom i sirćetom. Upalite neki kraći program na otprilike 15 minuta.

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: