“A JA BIJESNA ŠTO MI ČEP UDARA U N0S” Sve Vrijeme Pogrešno Otvarate NOVE FLAŠE, Kad Vidite Ovaj GENIJALNI TRIK, Oduševićete Se

| July 9, 2024 | 07:18 | 3,446 | 0

Ako spadate u grupu ljudi koju izuzetno iritiraju flaše sa neodvojivim čepovima, pogledajte trik koji je zaludeo milione.

Objavio ga je jedan korisnik TikToka i izazvao mnogo reakcija.

“Svi ste ih pogrešno otvarali sve ovo vreme”, napisao je i pokazao kako se zapravo otvaraju ove flaše.

–>
VIŠE NA WEBU

 

28-godišnjakinja iz Srebrenik priča kako je postala bogata
Bitcoin Bank

Kako Možete Koristiti AI Da Zaradite Od Internet Trgovanja
Bitcoin Bank

Melania Trump Know’s What’s Up – Oops, She Did It Again
Zestradar

Melania Trump’s Jaw-Dropping Style Choices
Zestradar
Kada otvorite flašu, čep bi trebalo da prebacite na drugu stranu. Na taj način vam neće smetati čep dok ispijate svoje piće, na šta su se mnogi žalili kada su nove ambalaže u pitanju. Trik je oduševio milione, mnogi su pisali da je odličan, dok su drugi isticali da može da se primeni i na sve flaše.

“Zavrneš čep, otkineš ga i piješ kao svaka normalna osoba”, “Moram ovo da probam”, “Pitala sam se ko bi pravio čep koji mi konstantno udara u nos”, “A ja sve vreme nervozna što mi udara u nos”, “Preferiram da pijem iz normalne flaše bez čepa. Ovo me izluđuje”, “Hvala ti, mene ovi čepovi strašno iritiraju”, samo su neki od komentara.

Povezani sadržaj:  ŽENE U MENOPAUZI TREBA DA JEDU OVU NAMIRNICU, ISTOPIT ĆETE SALO: Snižava šećer i holesterol, smanjuje apetit

Podsetimo, od ovog meseca su sve države Evropske unije morale da ukinu čepove koji se odvajaju od plastičnih flaša do tri litra i zamene ih neodvojivim čepovima. Cilj je da se smanji količina plastičnog otpada, zbog čega možete zajedno sa flašom da ga odložite u reciklažne centre i mesta namenjena za to.

(Kurir.rs/ Mondo/ L. S.)

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: