AKO SE BORITE SA B0LOM U LEĐIMA I NOGAMA OVA BILJKA ČINI ČUDA: Svi Je Imaju U Kući, A Evo Šta Treba Da Radite

| July 11, 2024 | 14:49 | 732 | 0

Za ovu napravu potrebna vam je biljka koja je u narodu poznata kao svekrvin jezik.

Mnogi od nas se suočavaju sa raznim bolovima u kolenu, vratu, leđima i nogama. Često priroda posla prouzrokuje neke od ovih bolova, svakodnevno sedenje ili stajanje što ume da stvara veliki problem tokom spavanja ili obavljanja drugih aktivnosti. Bolovi koji se povremeno javljaju i ne zahtevaju stručnu pomoć, mogu se rešiti, barem ako je suditi jednom snimku sa Instagrama uz pomoć jedne biljke koju mnogi od nas drže u kući.
Radi se o biljci poznatoj u narodu kao svekrvin jezik ili Indisjko pero koja navodno ima svojstva analgetika i koja može pomoći u eliminaciji ovih bolova.

Dovoljno je da list ove biljke stavite preko kolena tokom noći i tegobe će nestati. međutim, za bolji efekat kreator sadržaja ističe da je potrebno iseckati biljku na parčiće i staviti je u blender kako bi se pretvorila u tečnu napravu.

–>
VIŠE NA WEBU

 

28-godišnjakinja iz Srebrenik priča kako je postala bogata
Bitcoin Bank

Ćelavost će nestati za 21 dana! Probajte kod kuće!
Lossless
Kate Middleton Theory Could Ruin The Royal Family
Zestradar

Kako Možete Koristiti AI Da Zaradite Od Internet Trgovanja
Bitcoin Bank
Kada se procedi stavlja se na vatru i dodaje se kašika mentolirane masti od eukaliptusa a zatim stavlja da provri dok se ne stvori kompatna smesa. Kada je gotovo prirodni analgetik se ostavlja da se ohladi a onda se ta naprava nanosi na bolno mesto.

Povezani sadržaj:  Malena Danka ubijena. Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo male Danke. Poznato i ko su osumnjičeni

Video je privukao veliku pažnju a neki korisnici ove mreže su potvrdili efikasnost ove biljke kao analgetika.

– Hvala Bogu, deluje odmah i efektivno. Moja ukočena leđa i struk su popustili. Hvala što ste podelili.

– Ne znam da li znate ali se ova biljka takođe koristi i u spavaćoj sobi kao pročišćivač vazduha, noću ispušta kiseonik.

– Moje dvorište ispunjeno je ovom biljkom. gajim ga preko deset godina.

– Apsolutno da! Ovo je nešto čemu sam se nadao godinama – bili su neki od komentara.

Eukaliptus i mentol rashlađuju lokalno mesto i zbog toga deluju kao analgetik a u kombinaciji sa ovom biljkom efekat je još veći. Umesto mentolirane masti, neki korisnici mreže su naveli da je moguće koristiti terpentinsko ulje koje spada u grupu etarsklih ulja. Jedino što je malo neprijatno iskustvo tokom pravljenja ovog prirodnog leka, barem kako navode neki korisnici mreže, jeste to što ova biljka prilikom sečenja može prouzrokovati svrab, što može biti malo neprijatno.

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: