Brzi čoko plazma kolač koji se ne pečePriprema 10 minuta

| July 11, 2024 | 10:24 | 1,740 | 0

Doživite ultimativnu kombinaciju bogate, baršunaste čokolade i očaravajuće hrskavosti zdrobljenih keksa.

Prekrasan užitak može se pronaći u obliku čokoladnih plazma kocki u kombinaciji sa šalicom kave koja se diže. Ovaj recept koristi niz jeftinih sastojaka kojima je jednostavno rukovati.

Nakon što se smjesa izlije u tavu, posljednji korak uključuje valjanje svake kocke u plazma premaz, čime se osigurava potpuna pokrivenost sa svih strana. Za sveobuhvatnije razumijevanje pogledajte detaljan recept koji se nalazi u nastavku.

INTERESTING FOR YOU

Prirodan način da se riješite bolova u leđima za nekoliko sati!

28-godišnjakinja iz Srebrenik priča kako je postala bogata

Kako se riješiti kvržice na nozi? Trikovi koje morate znati!

Učinio sam ovo 4 puta – zglobovi me nisu boljeli 5 godina!
POTREBNI SASTOJCI:
Za pripremu prikupite sljedeće sastojke: 1 litar mlijeka, 150 grama šećera, vanilin šećer, 50 grama kakao praha, 160 grama griza, 50 grama čokolade za kuhanje i mljeveni keks.

KAKO PRIPREMITI ČOKO PLAZMA KOLAČ?

U mlijeko umiješajte šećer i vanilin šećer, zatim dodajte kakao prah i griz. Ručnom pjenjačom temeljito sjedinite sve sastojke i pustite da se smjesa kuha. Neprekidno miješajte dok se konzistencija ne zgusne.

U smjesu umiješajte 50 grama čokolade za kuhanje i tri žlice mljevenog keksa. Pripremite tepsiju 30×20 cm tako da je lagano navlažite. Vruću smjesu brzo ulijte u tavu, pazeći da bude ravnomjerno raspoređena.

Povezani sadržaj:  PRAVE LEDENE K0CKE: Evo Kako Ih Napraviiti, Brzo I Bez Puno Muke

Kako se riješiti kvržice na nozi? Trikovi koje morate znati!
Bone Control

Tepsiju prekriti prozirnom folijom i ostaviti da se ohladi na sobnoj temperaturi. Prebacite tortu u hladnjak i ostavite je da se ohladi 4-5 ciklusa. Izvadite tortu iz hladnjaka i nastavite je rezati dok je još u kalupu. Na kraju tortu uvaljati u mljeveni keks, premazati sa svih strana.

 

Kategorija: Recepti za Kolače

Napisite svoj komentar na clanak: