“CIO ŽIVOT NISAM ZNAO OVO, ALI SAD ZNAM, A TI ZAPAMTI D0BRO, SINE MOJ”: Tužna Priča Jednog Starca Otvoriće Vam Oči

| July 2, 2024 | 14:58 | 1,742 | 0

“Bila jesu, pa prošla, pa opet opet došla neka teška vremena, sinko moj!”, započe starac svoju priču, sa namerom da prenese svoje životno iskustvo i bar nekog nauči važnoj životnoj lekciji.

“Od kako znam za sebe, uvek se teško živelo, ali pre je bilo lakše živeti. Nije se Bog zna šta imalo, ali je srce bilo zadovoljno sa onim što imaš. Srce je bilo puno ljubavi iz koje se rađalo poštovanje ljudi. Otac je bio otac, majka – majka, a dete – dete. A danas? Ne treba previše govoriti, sve se zna.

VIŠE NA WEBU

Curi li urin? Ovaj moćni odvar će se riješiti curenja za 4 dana!
Nefro Aktiv

Jedna žlica prije spavanja i izgubit ćete 16 kg u 2 tjedna
Quick Fit

Da li imate više od 80 kg? Doći ćete do 56 kg! Zapišite recept
Quick Fit

Drevni recepti za inkontinenciju: Naše bake su radile ovo!
Nefro Aktiv
Sve više sveta se umiva svojim vlastitim suzama, jer sreća je za neke samo pojam ili bajka. Ako mene pitaš, sine, ja dugo, dugo nisam osetio mrvu neke radosti i spokoja. Dugo se nisam, sine, nasmejao od srca. Znaš ono, iz duše. Ma svakako sam je zvao, ali nisam znao da treba da je zovem samo živote moj. Ali sada znam…

Povezani sadržaj:  PSIHOLOG KAŽE DA SU OVAKVE MAJKE NAJGORE: Posljedice po djecu mogu biti strašne

A pitaš me za decu? Dobri su mi, neka su živi i zdravi! Svi imaju svoju decu i svoje živote. Dođu mi i obiđu me koliko mogu, pruže koliko mogu. Sedim ovde kraj prozora i gledam satima negde, a da me pitaš gde, ne znam ni sam! Ali, gledam i čekam i kada ugledam mila lica moje dece kao da me sunce obasja. Mada, retko me obasja. Kažu mi da imaju i previše svojih obaveza i stalno su u nekoj žurbi.

Zapamti, sine moj, Bog daje, a ljudi koriste. Ipak, nešto dobro nam je dao i ostavio, a to je da smo svi deca i da ćemo biti i roditelji. Da smo danas mladi, sutra stari. Da smo danas jaki, sutra slabi. Da smo danas zdravi, a sutra ko zna?

I da, ako ima pravde, eto baš tu se nalazi! I ja sam nekada bio mlad i jak. I ja sam bio i srećan i poletan. I mene su majka i otac čekali kao što čekam i ja sada. Zato, ne zaboravi, sine, sve se vraća!”

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: