Kad god želi da izbijeli kuhinjske krpe, ubaci 1 sastojak u mašinu: POSLIJE PRANJA SIJAJU KAO NOVE

| July 2, 2024 | 21:13 | 2,056 | 0

Ako ustanovite da su vaše kuhinjske krpe izgubile svoj sjaj i da su zaražene tvrdokornim mrljama, ne bojte se! Naše mudre bake podarile su nam jednostavan, ali učinkovit trik kako ovoj posteljini vratiti stari sjaj. Unatoč izazovima koji dolaze s održavanjem njihove netaknute bjeline, ovaj će recept ukloniti sve nečistoće i učiniti da vaše kuhinjske krpe izgledaju kao nove.

Primjenom ove metode pranja odjeće možete učinkovito smanjiti svoje troškove jer eliminira potrebu za čestim zamjenama.

Da biste uspješno obavili ovaj zadatak, prikupite veći lonac ili tavu, 5 litara vode, 1 žlicu suncokretovog ulja, veliku šalicu sode bikarbone, pola šalice bilo kojeg praška za pranje rublja i pola žlice soli.

 

PROMOTED CONTENT
Bore na licu i vratu nestaju za 3 noći: pogledajte kako!
More…
201
50
67

Jednostavan način da se riješite proširenih vena kod kuće!
More…
633
158
211

Čudo za kvrge na nogama: Kako se rešiti kvrga za 12 dana!
More…
542
136
181

Postupak:
Započnite zagrijavanjem posude s pet litara vode dok ne dosegne točku vrenja. Nakon što je voda dosegla točku vrenja, nastavite s isključivanjem štednjaka. Zatim u vodu dodajte suncokretovo ulje, zatim sodu bikarbonu, sol i prašak za pranje rublja.

Pomiješajte sve elemente i u smjesu uronite zaprljanu odjeću. Nastavite sa skrivanjem spremnika i pustite tekućinu da postigne nižu temperaturu.

Povezani sadržaj:  AKO VAS MUČE NOĆNI GRČEVI – SAMO 0VO UTRLJAJTE PO NOGAMA: Nikad Vas Više GRČ Neće Probuditi

Osigurajte da odjeća ostane uronjena u otopinu najmanje jedan sat.

Za optimalne rezultate skinite odjeću i operite je u perilici rublja. Međutim, za bolji rezultat, razmislite o tome da ih uronite u svježu vodu i ostavite da se namaču nekoliko sati. Pripremite se da vas rezultat iznenadi jer će i najtvrdokornije, dugotrajne mrlje nestati.

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: