NAJJAČI PRIRODNI LIJEK ZA UNIŠTAVANJE BAKTERIJA U ŽELUCU I SMANJENJE STOMAČNIH TEGOBA. A PRAVI SE ZA TILI ČAS (RECEPT)

| October 8, 2020 | 00:44 | 5,411 | 0

Bakterije u želucu su veoma česta bolest i u današnje vrijeme liječe se jako dugo i teško. Preporučjemo vam siguran lijek protiv bakterija u želucu na prirodan način. Smokve u maslinovom ulju su najbolji lijek za bakterije u želucu.

U teglu stavite suhe smokve zatim ih prelijete domaćim ne prerađenim maslinovim uljem. Smokve možete izrezati na 4 dijela. Trebalo bi da stoje bar 4o dana pa onda svako jutro uzimajte na prazan želudac po jednu smokvu.

Poželjno bi bilo i po malu kašičicu maslinovog ulja u kom stoje smokve. Ako ne možete čekat onda napravite dvije tegle, pa jednu počnite uzimati nakon sedam dana stajanja, pise fazon.info.

Da bi izlječenje bilo bolje i efikasnije svoju ishranu treba da uskladite sa liječenjem. Jedite isključivo kuhanu blagu hranu bez previše začina naročito ljutih. Nemojte jesti kiselo. Izbjegavajte masno meso, a naročito suhomesnate proizvode.

Hranu pripremajte na maslinovom ulju koje je prirodno ne prerađeno.

Maslinovo ulje i smokve su kao suho zlato vrijedni prirodni lijekovi, zato čuvajte svoje zdravlje i nagradite se ovim prirodnim zlatom, jer zdravlje je najveće bogastvo. Iskustva govore da kombinacija smokava i maslinovog ulja liječi puno toga na primer neplodnost, hemoroide, sva crijevna obolenja, zatvor, bronhitis, astmu itd.

Izvor: kucnilekar.com

Povezani sadržaj:  Jača imunitet i leči astmu: Napravite sami ukusni napitak od zove

Kategorija: Recepti

Napisite svoj komentar na clanak: