SAMO 4 SASTOJKA PROTIV VIRUSA, BAKTERIJA,GRIPA, PREHLADE ITD…/ Dragana Cvejić

| December 3, 2020 | 20:53 | 1,134 | 0

Potrebni sastojci:

500 gr livadskog meda ( za dijabetičare šumski med ) 1 veći koren đumbira 2 limuna 1 limun iseći na kolutove a od drugog samo sok 1 glavicu belog luka ( češnjak )

Ostaviti posle cele procedure da prenoći na radnoj ploči 12h Sutradan smesu zatvoriti i smesu dobro promućkati Staviti u frižider 1 dan da odstoji i vaš pripravak je spreman za korišćenje narednog dana

Pre upotrebe ujutru uvek promućkati ako se smesa nije jako stegla Koristiti samo sa drvenom kašikom ne platičnom Svi sastojci se iz tegle konzumiraju tj. dobro ižvakati limun, đumbir i beli luk a med uzeti 2 kašikice

Preventivno korišćenje je ujutru na prazan stomak 2 kašike sa 2 dcl mlake vode Ako je već došlo do prehlade, gripa itd. koristiti 3 – 4 kašike takođe ujutru na prazan stomak sa 2 dcl mlake vode.

Nije teško biti zdrav uz prirodne blagodati. Ako napravite ovu imunološku bombu, pišite ispod videa kako je to vama uspelo. Želim vam puno zdravlja i dug život bez bolesti!

Povezani sadržaj:  OD OVE BOLESTI PATE MILIONI LJUDI: Sa sobom nosi ogromne POSLJEDICE, na vrijeme REAGUJTE DA BI JE IZBJEGLI!

Kategorija: Recepti

Napisite svoj komentar na clanak: