Taib iz Zenice moli za pomoć: “Tražim 50-tu ženu za brak, jak sam kao bik, mogu do 15 puta tokom noći. Samo zgodne i mlade hoću…”

| October 22, 2022 | 12:08 | 1,063 | 0

On je čovjek koji je iz Bosne i Hercegovine i koji je zaista jako popularan a njegovo ime je Taib. Njegova životna priča za koju vjerujemo da će vas iznenaditi je čudna. Naime on je odlučio sve ovo da podijeli na društvenim mrežama. Naime Taib je na početku rekao:

“Ženio sam se 49 puta i iz tih brakova imam 50 sinova i 200 unučadi. Bio sam gost u mnogim emisijama i odmah nakon žena jako volim harmoniku. Mnoge žene sam osvojio uz svoju harmoniku i pjevanje.”

Iz cijele njegove priče svima nam je jasno da je on jako volio žene i sada mu je žena zadnja umrla i on tražu 50-tu da bi sa njom nastavio svoj život. On za sebe kaže da je jako zdrav muškarac a kaže da mu niko ne vjeruje to pa čak ni ti njegovi sinovu da za jednu noć može preko 15 puta e sada da li je to istina ili samo puste priče ne zna se.!

Ne volim plavuše. Pametnije su mi crnke. Umjesto da preveslam ja njih one to urade meni, zato ja bježim od njih. Moje žene su po cijeloj Jugoslaviji a unučad su uvijek tu. Dobijam pare od njih iz Švicarske, Njemačke, Francuske. Svudge sam stigao na sve kontinente.

Povezani sadržaj:  ZNATE LI ČEMU SLUŽI MAŠNICA NA PREDNJEM DELU ŽENSKIH GAĆICA? Nismo imali pojma! OVO JE PRAVI RAZLOG: I jako je korisno

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: