Najpoznatija pjevačica živi na ovom mjestu- Svi u šoku i nevjerici,nije vila, samo stara šerpa i smederevac! Kada vidite o kome se radi šokirat će te se (TUGA) (FOTO)

| November 11, 2022 | 21:30 | 5,383 | 0

Danas kada se govori o nekim poznatim i javnim osobama ljudi misle da oni inače žive u luksuzu ali to nije istina u velikom broju slučaja pa ni ti blizu kako bi se reklo. Kako stvari stoji ima malo broj poznatih pjevača i pjevačica koje mogu da priušte sebi neke stvari a ostali se trude pokazati u javnosti koliko god to mogu.

Ali sada su društvene mreže svima ogledalo života i moramo da kažemo da svako svoj život kako god da ga živi pokaže u pravom svjetlu. Jelena Karleuša na sve načine pokazuje svoj luksuz i svoj život na visokoj nozi kako bi mnogi rekli.

No sada je poznata pjevačica Slađa Alegro odlučila pokazati nešto sasvim drugačije. Ona je pokazala kako ona uživa sada kraj smederca uživa i pravi ručak. Uvijek je poznata po tome kao jako fina i skromna pjevačica koja ima simpatije od velikog broja ljudi. Nakon ove slike veliki broj pozitivnih komentara je dobila.

Povezani sadržaj:  Dječak (9) Slomio Srca Tisućama Ljudi: ”Samo Bih Volio Da Imam Obitelj”

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: