Pa on je isti TATA- Evo na koga liči sin Ane Brnabić! Trčao u zagrljaj nakon polaganja zakletve! SVI imali priliku da ga vide (FOTO)

| November 15, 2022 | 21:06 | 3,573 | 0

Kada se radi o Ani Brnabić o njoj se uvijek pisalo dosta toga jer jako često smo imali priliku da vidimo u medijima svašta o njoj pa i o tome da je imala jako zanimljive izajve. Inače se mediji jako vole da bave privatnim životom i da govore i o njoj i njenoj partnerici Milici ali i radi toga o sinu Igoru. Onu na početku mnogo nisu voljeli i to radi njenog privatnog života i opredjeljenja ali se u zadnje vrijeme se sve promijenilo.

Svima nam je dobro poznato da su ona i Milica dobile sina Igora i da je to ono što je njih usrećilo jer su kao ljubavni par ostvarili se kao i roditelji iako ne mogu da se vjenčaju i da zakonski brak bude. One sina nikada nisu eksponirali u javnosti i trudile su se da uvijek ga drže daleko od očiju javnosti ali sada se sve mijenja jer smo vidjeli dječaka.


Naime ono što je sivma poznato jeste da je Ana Brnabić prije nekoliko dana dobila i novi mandat na poziciji premijera Srbije a tu funkciju ona obavlja zadnjih nekoliko godina. Na ceremoniji je polagala zakletvu i tu su bile njena majka, Milica ali i sin. Ono što je svima slatko bilo jeste kada je njen sin pretrčao cijelu salu da bi stigao Ani u zagrljaj i jako je emotivn scena bila.

Povezani sadržaj:  Kristijan Golubović dao izjavu srbijanskom tabloidu: “Zašto se taj ub*ca poziva na mene? Koga sam ja ubi*o?”

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: