Sve nesreće pale na njena mala leđa: Smrt kćerke je uništila! Najtužnija sudbina poznate pjevačice iz bivše Jugoslavije! OD svih zaboravljena (FOTO)

| November 27, 2022 | 17:40 | 326 | 0

Ona je u svoje vrijeme bila jedna od najpoznatijih pjevačica narodne muzike a njeno ime je Vera Ivković koja se pjevanjem počela baviti jako mlada a posebna je bila po izvođenju vojvođanskih pjesama. Neki od njenih hitova i dan danas su jako slušani a to su Šuška se šuška, Moj Dragane i nema proslave da se ove pjesme ne zapjevaju. Njena karijera je bilauvijek dobra ali sudbina se okrenula protiv nje. Vera je imala kćerku Maju koja je život izgubila jako mlada od lupusa kada je imala samo 27 godina. Vera je patila i od toga se nikada oporavila nije. Verin sin nakon što je vidio da se majka ne oporavlja tražio pomoć od ljekra ali pomoći nije bilo.

Prije nego li će Maja umrijeti umire i Verin suprug a onda je ostao iza Maje Verin unuk Danilo koji je rekao da se ne sjeća svoje majke te da je radi njene bolesti i nije toliko vezan bio te da su ga odgojili deka i baka i po njima je i dobio ime.

Danilo odlazi koracima svoje bake jer j naslijedio i talenat za pjevanje a moglo smo ga gledati i u jednoj sezoni Pinkove zvijzde. Baku najviše pamti po tužnom smijehu a rekao je i da je Vera imala dva jaka moždana udara i da je radi toga smještana u centar za stara lica.

Povezani sadržaj:  Mališan je imao 11 godina i jedan posto šanse da preživi kada ga je vatra zahvatila: Izdržao je 100 operacija i danas je oličenje borbe za život (VIDEO)

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: