Za svaki dinar sam se trudila i borila kao lav! Aleksandra Prijović progovorila o detaljima razvoda! “VIŠE svađe izdržati ne mogu…”

| November 17, 2022 | 14:26 | 352 | 0

Poznata pjevačica Aleksandra Prijović je do sada zaista uradila mnogo toga i uspjela. Od samog njenog početka a to je učešće u Zvezdama Granda ona je išla samo ka vrhu. Upoznala je i Filipa Živojinovića te za njega se poslije udaje.

Mediji jako mnogo govore o tome kao je njeno neslaganje sa Brenom zaista veliko mada se one trude uvijek prikazati u što najboljem svijetlu ali nekako istina je sasvim drugačija. Aleksandra i Brene su sada se udružile na turneju u Ameriku dok je Filip sa sinom u Beogradu. O njima kruže asda razne priče.

Aleksandru smo mogli da vidimo i prije Američke turneje kako je bila gost u Ami G Show te se to emitovalo na Pinku a kada ju je Ognjen upitao koji je to razlog da se ona i Filip najviše svađaju ona je rekla da je to bilo zadnji put oko njene najnovije pjesme “Zvuk tišine” Pitao je i da li je on taj koji nju finansijski pomaže ona je rekla da od pjevanja može i tekako lijepo da živi.

 

Povezani sadržaj:  UZ OVAJ TRIK RERNA ĆE VAM BITI ČISTA KAO SUZA Evo kako da sa tabletom za pranje sudova očistite šporet bez imalo napora VIDEO

Kategorija: Uncategorized

Napisite svoj komentar na clanak: