KAFA SA JEDNIM DODATKOM POSTAJE LJEKOVITA – Smanjuje holesterol, čisti jetru i čuva srce

| December 3, 2022 | 20:35 | 3,240 | 0

Nikakva ciroza, niti holelitijaza nakon takvog redovnog postupka ne ugrožavaju vaše tijelo.

Ova vijest će obradovati sve koji vole kafu i ne uskraćuju sebi zadovoljstvo da ponekad popiju čašu ili dve vina ili drugog alkoholnog pića. Kafa pomaže jetri da se oporavi, štiti je od toksina i produžava mladost važnog organa! Ali samo ako skuhate pravu kafu.

Najbolji način za ispijanje kafe za čišćenje jetre je mediteranski. Ujutro pripremite šolju sviježe skuhane mljevene kafe bez šećera, a zatim prelijte sa malog putera. Količina putera koja se stavlja na vrh noža je dovoljna.

Najbolje je doručkovati 1 sat nakon šolje ljekovitog napitka. Kafa je izvrsno sredstvo i radit će ujutru što je bolje moguće: žučna kesa će se potpuno isprazniti.

Ako je pritisak iznad 140/90 krv vam se zgrušava: Ovo je brzo rješenje!

Nikakva ciroza, niti holelitijaza nakon takvog redovnog postupka ne ugrožavaju vaše tielo! Takođe, kafa sa maslacem pomaže u smanjenju holesterola u krvi i prevenciji je bolesti kardiovaskularnog sistema, piše Alo.

 

Povezani sadržaj:  KAKO PREPOZNATI KUPUS “NAKLJUKAN” HEMIJOM: Ove Dijelove Glavice OBAVEZNO Bacite, Svi Ih Jedu A Puni Su Otrovnih Supstanci!

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: