Dosta sam krila- Ja sam njena prva kćerka, ostavljena sam kao mala! Sve moram da priznam i da se olakšam (FOTO)

| January 11, 2023 | 13:52 | 277 | 0

Za pjevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović svi znaju. Ona ima dvoje djece sa ARKANOM Anastasiju i Veljka a onda su se svi šokirali kada se u javnosti pojavila izjava da ona ima još djece ali do sADA O TOME GOVORILA NIJE.

Naime pjevačica Marina Visković je odlučila sada da odgovara na razna pitanja svojih pratioca pa se onda na svoj svojstven način našalila sa jednom izjavom.

Marinu skoro pa svakodnevno fanovi pitaju da lo je moguće da ona toliko liči na mladu Anastasiju Ražnatović, kad se malo bolje pogleda one kao da su sestre. Pogotov jer su jako bliske druže se pa su ljudi na osnovu toga pomislili da se možda radi o tome da su i u krvnom srodstvu. Ona je Viskovićeva odlučila da da odgovor na ovo pitanje i to jako škakljivo.

Pa naravno da jesmo sestre jer je mene Ceca rodila prvu, mnogo prije Anastasije i Valjka a onda me dala Gordana jer je ona morala tada da snima pjesme, da gradi karijeru i da se bori.- ona je napisala ovo sve u duhovitom kontekstu a rekla je da Cecu i njenu porodicu jako voli i da su u prijateljskim odnosima.

Izvor: Infopedija.com

 

Povezani sadržaj:  KAKO PREPOZNATI 0SOBU KOJA VAM ŽELI ZLO: Obratite Pažnju Na Jedan Signal, JAKO JE OČIGLEDAN

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: