Najpoznatiji u regionu, milione zarađuje, vile su mu najljepše a brat mu jedva preživljava, bez ičega! JASNO se stidi brata a svi ga DOBRO POZNAJU (FOTO)

| January 11, 2023 | 15:11 | 264 | 0

Kada se govori o nekim javnim osobama nama je jasno da se sve one trude na svoj način da sakriju sve detalje iz svog privatnog života koliko god da je to moguće. NAime mediji rade naravno svoj posao te uspiju sve da saznaju i izvuku. Ovdje sada pričamo mi o Zdravku Čoliću koji je uspio svoju karijeru da dovede do samog vrhunca a on je inače poznat po tome da pejva i da ima nastupe po cijelom svijetu.

On je od 2002. godine u braku sa Aleksandrom, koja je poznata i koja radi u jednoj školi koja je u Beogradu a sada imaju i dvije kćerke koje su sada odrasle ali jako malo ljudi zna da Čola ustvari ima i brata Dragana o kojem ne govori toliko često.

Da li ste do sada imali priliku da čiujete za njega. on ima svoj restoran koji se nalazi u centru Beograda a kako smo uspjeli da saznamo od izvora koji je jako blizak porodici on je u Sarajevo prvi put donio hadzijski ćevap.

Sada se postavlja pitanje da li se to Čola stidi svog brata ili se ovdje radi o nečemo drugom pa ne želi da ga predstavi zu javnosti na nama je sada da saznamo!

Izvor: Infopedija.com

Povezani sadržaj:  Posle sadnje paradajza, zalivajte ga ovim. SNAŽNE BILJKE I BOGAT ROD

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: