UVELA JE 3 KLJUČNA PRAVILA I SMRŠALA 45 KG: Doktorica se pridržavala važnog pravila kojeg je uvela u svoju rutinu

| February 9, 2023 | 00:54 | 310 | 0

Doktorica koja je smršala 45 kilograma podjelila je 3 ključna pravila za mršavljenje koja je uvela.

Doktorica Emi Hosoda otkrila je kako je uspjela da smrša čak 45 kilograma zahvaljujući promjenama koje je uvela u svoju svakodnevnu rutinu. Ona je istakla da je sve počelo da se mijenja nakon što je napunila 50 godina.

Ona je na društvenim mrežama podjelila nekoliko važnih savjeta koji će vam pomoći da ostanete u formi, kao i da zadržite željenu kilažu. Inače, doktorica je zagovornik holističkog pristupa zdravlju. U skladu sa tim, razvila je plan koji sadrži 3 glavna principa, a u koje je uključena i eliminacija jednog faktora iz ishrane.

Tri savjeta za održavanje težine

Pažljivo sa konzumacijom šećera
Doktorka Hosoda ističe da je kontrola dnevnog unosa šećera veoma bitna, a da je takođe mnogo važnije od brojanja kalorija. Važna je količina šećera u hrani, što u višku izaziva debljanje. Takođe, unos kalorija je individualna stvar, te ne potoji univerzalan broj kalorija koje bismo trebali unijeti kako bismo smršali i zadržali kilažu.

San je veoma važan
Poznato je da je san veoma važna stavka, ne samo prilikom procesa mršavljenja već i kod pravilnog funkcionisanja organizma. Doktorka je savjetovala upotrebu suplemenata kao što je magnezijum, kako bi se na taj način otklonio problem nesanice.

Povezani sadržaj:  NEVJEROVATNA TRANSFORMACIJA: SUPRUŽNICI ZA 18 MJESECI IZGUBILI 180 KILOGRAMA! EVO KAKO….

Pravilan trening snage
Pravilan trening snage omogućiće održavanje željene težine, uticaće na naše držanje, kao i cijelokupnu figuru. Naučnici su dokazali da je posebno važno za osobe starije od 50 godina.

Kategorija: Dijeta

Napisite svoj komentar na clanak: