0VA TERAPIJA MI JE SPASILA ŽIV0T: Svaku Večer Sam N0ge Stavljala U Lavor, Pr0bajte I Vi

| March 20, 2024 | 19:19 | 333 | 0

Većina žena zaboravlja na efikasnost grijanja stopala zimi. Moja majka me je podsjetila na ovo i zauvijek sam joj zahvalan.
Oduvek sam imala „ženske“ probleme: neredovne menstrualne cikluse, bolne menstruacije, ciste na jajnicima… Majka me je uvek savetovala da nosim duple čarape i nisam mogla da izađem iz kuće bez čarapa zimi.
A onda, baš prošle zime, moje stanje se pogoršalo – borila sam se i sa neplodnošću. Majka (68 godina) se setila majčinog saveta da svako veče tri meseca stavlja stopala u lavor sa toplom vodom. Mislila sam da je to priča koju je pričala moja baka, ali je, naravno, nisam poslušala.

Ali, kao što se to često dešava u životu, od poznanice sam čula da istočnjačka medicina vjeruje da tople kupke za stopala mogu riješiti većinu ženskih problema, uključujući i neplodnost.

Tradicionalna orijentalna medicina vjeruje da namakanje stopala i Ahilove tetive mogu zagrijati i opustiti cijelo tijelo, pomažući u liječenju ženskih bolesti. Pomažu u borbi protiv neplodnosti, seksualne disfunkcije, problema u menopauzi, neredovne menstruacije i menstrualnih bolova.
Kasnije sam pročitao da topla voda pojačava cirkulaciju krvi u tijelu, pogoduje venama, normalizuje krvni pritisak, snižava nivo šećera u krvi i jača imunološki sistem. Topla voda i zagrijana stopala mogu poboljšati seksualni život i za žene i za muškarce.

Povezani sadržaj:  I LEKARI OSTALI IZNENAĐENI OTKRIĆEM: Ako prokuvate med i cimet u TAČNO ovoj razmeri, za samo nekoliko dana rešićete se prehlade, viška kilograma i holesterola

Kako pravilno zagrijati noge?
Uzmite posudu dovoljno veliku da vam voda pokrije gležnjeve i stopala. Napunite vodom temperature od 38 do 42 stepena Celzijusa. Dodajte vruću vodu tako da voda bude uvijek topla tokom pola sata dok grijete stopala.
Zagrijte stopala 30 minuta prije spavanja i to radite svako veče tokom 3 mjeseca. Đumbir možete dodati kada se kupate kako biste ojačali imunitet.
Ako u vodu dodate kašiku soli i kašiku sode bikarbone, možete ukloniti toksine iz organizma i normalizovati šećer u krvi.
Ako namočite stopala u čaj od mješavine kantariona, kamilice, nevena, mente i matičnjaka, riješit ćete većinu svojih zdravstvenih problema.
Ova terapija me je spasila, morate probati, neće vam naškoditi.

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: