KOMŠIJE BILE NA 0DMORU, A ONA JE KRIŠOM BACALA VODU SA SVOJE TERASE NA NJIHOVU: LJUDI NA INTERNETU ODUŠEVLJENI

| March 29, 2024 | 08:36 | 659 | 0

Njegovanje cvijeća zahtjeva posvećeno vrijeme, a sada kada su vreli dani, zahtjeva i redovno zalivanje.

Mnogi su smislili razne načine kako da obezbijede zalivanje svojih biljki, na primjer “kap po kap”, a oni koji imaju sreće da su im tu prijatelji ili rodbina, mogu u potpunosti da se oslone na njihovu pomoć u vezi staranja o njemu.

Jedna Tiktokerka nije bila u obavezi da to učini umjesto drugoga, ali je rado pritekla u pomoć vidjevši suho cvijeće na terasi svojih komšija. Ona je u kratkom snimku pokazala kako je na jednostavan način zalila cvijeće svojih komšija, koje se nalazilo na terasti ispod njene.

Napunila je plastičnu flašu, a onda je koristeći najmanji otvor na njoj zalila komšijsko cvijeće, uperivši bocu ka saksiji. Uprkos daljini koja ih je dijelila, žena je uspjela da završi posao, a njenoj snlažljivosti i jednostavnom izumu mnogi su odali priznanje.

Oduševljeni korisnici ove društvene mreže su pohvalili ovaj gest i rekli da bi voljeli da imaju takvog komšiju.

– Moja mama je to učinila u kancelariji njenog terapeuta, a on je rekao da je razbila sve granice. Heroj za koga nisu znali da im je potreban. Moj komšija je ovo tajno uradio za mene. To je tako lijepo. Kao neko sa sjećanjem zlatne ribice, hvala vam! Postani moj komšija – komentarisali su korisnici mreže.

Povezani sadržaj:  Priča iz Sarajeva koja će vam vratiti vjeru u ljubav: 'Moj komšija od 75 godina...'

Mnogi Tiktokeri su primijetili da je riječ o zaista dobrom komšiji i prokomentarisali su kako bi rado željeli da dijele prostor sa takvim ljudima čiju pomoć imaju i onda kada na nju ne računaju. Tiktokerka je dobila velike pohvale na račun svog izuma za koji su rekli da ne zahtjeva ni finansije ni neki naročiti trud, a da je njenim komšijama sigurno mnogo značio.

Video pogledajte OVDJE.

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: