LJUDI OVIH DANA ČESTO STAVLJAJU ALUMINIJUMSKU FOLIJU NA KVAKE: Kad vidite zbog čega i vi ćete

| March 21, 2024 | 22:08 | 671 | 0

Ko se nikada nije plašio da će mu neko provaliti u kuću? Taj osećaj nesigurnosti je sve izraženiji kako se broj provala povećava. Pogledajmo nekoliko saveta kako sprečiti lopove da provale u vaš dom.

Postoje mnoge zablude o provalama, 86 odsto provala se dešava danju, a ne noću, a jedna trećina se dešava u prisustvu stanara, 75 posto se odvija radnim danima, a ne vikendom.

Auminijumska folija za zaštitu od provale
Možda zvuči čudno, ali jednostavna rolna aluminijumske folije može vam pomoći da se zaštitite. Kada izađete iz kuće ili idete na spavanje, omotajte aluminijumsku foliju oko spoljnog dovratnika i pazite da je ne zgužvate previše. Ovaj trik će vas obavestiti ako je neko pokušao da provali u vaš dom. U stvari, sve što treba da uradite je da pogledate list folije da vidite da li je zgužvan. To znači da je neko dodirnuo kvaku da bi pokušao da provali u vašu kuću.

Štaviše, ako ste kod kuće, mogao bi vas upozoriti zvuk koji izaziva gužvanje folije. Osim toga, sam pogled na papir na dršci može odvratiti nasilnike, koji uglavnom više vole da odustanu ako im se nešto učini sumnjivim ili neuobičajenim, piše D&D.

Povezani sadržaj:  ZNAK DA VAM JE TIJELO PREPUNO TOKSINA: Ako vam se ovo događa, odmah doktoru – TIJELO VAM JE PUNO OTROVA

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: