MUŠKARCI ROĐENI U OVIM ZNAK0VIMA HOROSKOPA SU TEŠKI KAO CRNA ZEMLJA: Ko Je Sa Njiima U Braku, Nije Se Usrećio

| March 27, 2024 | 23:21 | 4,982 | 0

Foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia / Profimedia

Muškarci koji vam mogu slomiti srce i uništiti život uglavnom se nalaze u ova 3 horoskopska znaka. Obično imaju izuzetno težak karakter, pa dobro razmislite prije nego što se upustite sa njima u nešto ozbiljnije.

Rak

Muškarci koji su rođeni u znaku Raka mogu se podijeliti u dvije grupe – one koji vole svoj dom, ali su istovremeno razdražljivi, dosadni i kritični, i na muškarce koji su u osnovi pasivni, lijeni i ravnodušni. Ovi drugi se obično vjenčavaju iz koristi, zbog nasljedstva, statusa u društvu, odnosno da bi dobili određene životne beneficije.

Čak i ako Rak voli svoju ženu i djecu, nikada neće osjećati potpuno zadovoljstvo stanjem u porodici, pa će tako uvijek pronaći nešto što će postati meta njegovih kritika ili razočaranja. Po pravilu, Rakovi ostaju vjerni svojoj ljepšoj polovini samo ako su sve njihove potrebe zadovoljene kod kuće.

Škorpija

Jedini način da se stvori harmoničan odnos sa predstavnikom ovog horoskopskog znaka jeste da ga na slijepo sledimo u svim njegovim nastojanjima. Škorpije mrze dominantne žene, staromodni su i vole da pokazuju ko je gazda u kući. Međutim, oni obožavaju ženu i djecu koji mu daju vjetar u leđa da nastavi da gradi uspješnu karijeru.

U srcu Škorpije zaista ima mjesta za najtoplija osjećanja prema voljenim ljudima, mada često ne znaju kako da ih izraze. Imate sve šanse da stvorite uspješan brak sa njim, ali se pripremite na činjenicu da ćete morati da udovoljavate svim njegovim željama, i u krevetu i van njega. Ovom tipu muškarca potrebna je mudra i taktična žena pored sebe. Stvar je u tome što morate biti spremni na činjenicu da će on primijetiti sve vaše nedostatke, nesavršenosti i slabosti.

Povezani sadržaj:  OGLASIO SE VLASNIK STRELJANE "PARTIZAN" POSLE POKRENUTE ISTRAGE: Otac je dolazio, dovodio je i sina, ali...

Strijelac

Strijelac ima veliko interesovanje za sve na svijetu oko sebe i želi da učestvuje u svemu što se događa oko njega – često na štetu kuće i porodice. Živjeti s ovom osobom nije tako teško, pa zbog nedostatka stabilnih osjećanja i nestrpljivosti prema stvarima koje mu ograničavaju slobodu, izabranica će morati stalno da širi svoje vidike kako mu ne bi dosadila.

(Krstarica)

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: