SAMO JE OČI ODAJU: Prepoznajete li pjevačicu sa slike

| March 26, 2024 | 12:52 | 2,226 | 0

Nedavno je na njezinom Instagram profilu osvanulo nekoliko nostalgičnih slika iz ranih godina pjevačice. U popratnom opisu, umjetnica je otkrila fascinantan detalj o sebi – ona neprestano nosi minijaturnu, radoznalu verziju svog mlađeg ja u svojim džepovima, prisutnost koja se prigodno materijalizira kad god situacija to zahtijeva.

Obožavatelji su na objavu reagirali s nevjerojatnim osjećajem entuzijazma, izražavajući svoje oduševljenje komentarima poput “Tako preslatko dijete!” i “Oči uistinu hvataju samu bit duše.

Porijeklom iz Novog Pazara, potraga za obrazovanjem dovela ju je prvo u renomiranu srpsku glazbenu školu, također poznatu kao “Mokranjac”, koja se nalazi u Beogradu.

Iako je nakratko upisala Sveučilište Braća Karić, njezina profesionalna putanja doživjela je značajnu promjenu 2002. godine kada je sklopila ugovor s City Recordsom, uglednom i uticajnom izdavačkom kućom iz Beograda.

Emina Jahović, omiljena ličnost na Balkanu, u Turskoj je poznata kao Emina Sandal i Emina Türkcan. Odrastajući u bošnjačkom domaćinstvu, Emina Jahović je u mladosti razvila duboku ljubav prema muzici. Sa nepunih 7 godina već je savladala klavir, a sa 14 je već komponovala svoju prvu baladu.

Povezani sadržaj:  M*RTVI DRUGOVI PADALI SU KAO SVIJEĆE: Ispovijest tinejdžera koga je ranio masovni ub*ca u Malom Orašju (FOTO)

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: