Vaši odvodi užasno smrde zimi – Sipajte mješavinu ova dva sastojka: Potpuno uklanja mirise za samo 5 minuta

| April 28, 2024 | 20:32 | 975 | 0

One su rezultat raznih nečistoća u cijevima koje se moraju “ubiti” kako ne biste bili prisiljeni svakodnevno udisati “mirise” koje ne želite.
Ova jesen je bila vlažnija i kišovitija nego inače, i znaju da će biti teško nositi se sa dugotrajnim mirisom u olucima.
One su rezultat raznih nečistoća u cijevima koje se moraju “ubiti” kako ne biste bili prisiljeni svakodnevno udisati “mirise” koje ne želite.
To se najčešće dešava tokom perioda jake kiše, kao što je sada u jesen, ili kada se očekuje nagla promena vremena. Sve što trebate učiniti je otvoriti roštilj i početi ga koristiti, rastavljanje je vrlo jednostavno.

Prvo provjerite ima li unutra nešto što bi moglo začepiti vaš odvod i uzrokovati miris. Ako to nije slučaj (što obično nije), sve što treba da uradite je da sipate neku posebnu tečnost kroz rešetku i u odvod. Recept za tečnost je sledeći.
neophodne sastojke
400 ml sirćeta – 3 kašike sode bikarbone – 5 litara vode
Prvo sipajte sodu bikarbonu, a zatim malo po malo dodajte sirće. Budite oprezni jer će se formirati mehurići. Zatvorite poklopac na trenutak i posmatrajte. Ostavite da odstoji nekoliko minuta, a zatim ulijte vodu.

Povezani sadržaj:  DA LI VAM BILJNE VAŠI UNIŠTAVAJU CVIJEĆE: Nećete vjerovati kako lako možete da ih uklonite! Imate sredstvo u frižideru!

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: