PRESPAVALA SAM JEDNU NOĆ SA FOLIJOM I ZAVOJEM NA STOMAKU: Ujutro je docekalo cudo, VRISNULA SAM PRED OGLEDALOM

| October 2, 2020 | 14:11 | 131 | 0

Kolin savjetuje svima koji ne vjeruju ovako brze efekte da probaju bar jedne večeri da urade isto što i ona

Vjerovatno ste već čuli za praksu obmotavanja određenih dijelova tijela plastičnom folijom, kako biste vrže smršali. Ali, znate li šta će se dogoditi ako svake noći odete u krevet sa stomakom umotanim u ovu foliju i zavoj?

“Nakon tri porođaja, moj stomak više nije bio ni ravan ni privlačan. Zato sam na nagovor prijateljice kupila losion od algi, plastičnu foliju i zavoj i krenula u najjednostavniju borbu za mršavljenje”, kaže Kolin.

Nanijela je tanak sloj losiona na stomak, obmotala ga providnom folijom, preko folije obmotala zavoj i legla da spava.

 

“Kad sam ustala, skinula zavoj i foliju i izmjerila obim struka, ostala sam u šoku! Za samo jednu noć izgubila sam 2,5 centimetra na stomaku!”, priča Kolin, oduševljena rezultatima.

Ona savjetuje svima koji ne veruju ovako brze efekte da probaju bar jedne večeri da urade isto što i ona, a Kolin garantuje da će biti prezadovoljni.

Tajna ove tehnike zapravo je gubitak nagomilane vode, a letnji period je idealan za primenu, jer dodatno utiče na znojenje i izbacivanje viška tečnosti.

Naravno, uspjeh ovakvog mršavljenja je kratkotrajan, jer se voda konstantno nadoknađuje, pa se preporučuje da ovaj metod kombinujete uz pravilnu ishranu i vježbanje, kako biste imali liniju o kakvoj ste oduvijek sanjali.

Povezani sadržaj:  Dijeta Jelene Đoković: Ovo je suština njene ishrane!

 

Kategorija: Dijeta

Napisite svoj komentar na clanak: