PROMJENILA JE SAMO JEDNU NAVIKU U ISHRANI: Za kratko vrijeme je od debeljuce postala devojka sa trbušnjacima!

| October 2, 2020 | 14:20 | 98 | 0

Da li ste čuli za dijetu 16-8, koja podrazumijeva da se u roku od 8 sati unese sva potrebna hrana na dnevnom nivou, a onda sledi post u trajanju od 16 sati kada se ne konzumira ništa osim vode?

Ovaj režim ishrane je sve popularniji u posljednje vrijeme, a ako ste se pitali da li ima efekta, Ešli nas je uverila da je ova dijeta i te kako učinkovita. Njena transformacija od bucke do devojke sa trbušnjacima je zapanjujuća.

Ona je za 2 nedelje primijetila drastičnu razliku, a kako je ovaj režim dao rezultate odlučila je da nastavi da se hrani po ovom principu i u buduće.

Sa kilažom je, prema njenim rečima, oduvek imala problem. “Isprobala sam sve moguće dijete, ali i kada postignem rezultate, kilogrami se vrlo brzo i vrate. Za ovaj režim sam čula i zainteresovao me je, ali sam bez puno nade počela da se hranim na taj način. Nisam mogla ni da sanjam da će se gubitak kilograma desiti tako brzo. Najbolje od svega je što nije bilo jo-jo efekta i ništa se nije vratilo.”

Osim izgubljenih kilograma Ešli je primetila i poboljšano stanje kože, a kaže da se osjeća mnogo lakše i energičnije.

“Od kako se hranim po ovom principu imam više energije i ništa mi nije teško da uradim. Ranije bih se osećala pospano i umorno veći deo dana, a sad to nije slučaj”, kaže ona.

Povezani sadržaj:  SKIDA SALO SA STOMAKA BRŽE NEGO IŠTA – ZA 2 SEDMICE IZGUBIT ĆETE 10 KILA: Ovu Dijete Ćete Obožavati, BEZ GLADOVANJA!

Evo kako se sprovodi ova dijeta?

debela

Koncept je jednostavan – svaki dan se sastoji od 24 sata, a vi 8 sati smijete da jedete, a 16 sati morate da postite.

Možda vam se čini šokantno da prihvatite 16 sati bez unošenja hrane, ali Ešli kaže da nije ni približno teško koliko zvuči. “Bzo sam se navikla na ovu satnicu. Jedem od 08 do17 sati ili od 10 do18 sati, što znači da sam bez hrane samo popodne i uveče i dok spavam.”

U periodu od osam sati, kada je hrana dozvoljena, savetuju se lagani i zdravi obroci, uz povremeno uživanje u omiljenim poslasticama, bez preteranih odricanja.

Neki zanemaruju te savjete i u osam sati jedu sve što požele, a svejedno postižu određene rezultate. Ešli ipak kaže da je ona bila umjerena sa poslasticama, ali da joj se dogodi da se opusti i uživa i u 2 parčeta torte kad to baš poželi.

U vrijeme kada postite smijete da pijete nezaslađen čaj i kafu, vodu i dijetalne sokove.

Kategorija: Dijeta, Najnovije

Napisite svoj komentar na clanak: