Izbacila je samo jednu namirnicu i za godinu dana smršala 40 kilograma!

| November 11, 2020 | 23:49 | 228 | 0

Dona Doerti je u jednom trenutku svog života bila teška 100 kilograma, a najveći krivac za to bili su brza hrana i gazirani sokovi prepuni šećera.

“U svojim dvadesetim godinama praktično sam živela na brzoj hrani i slatkišima i nisam imala pojma kako to utiče na moje zdravlje”, tvrdi Dona.

Iako je probala mnoge dijete, one nisu davale željeni rezultat jer je stalno bila okružena nezdravom hranom.

Međutim, Dona je 2013. godine shvatila koliko kilograma viška ima i da je pod hitno potrebno da uradi nešto povodom toga.

Istog trenutka je iz kuće izbacila svu nezdravu hranu.

“Znala sam da mi je potrebna velika promena i da ne mogu više da čekam. Zato sam izbacila sve nezdrave namirnice iz svog života i krenula da treniram. Kada je mom ocu dijagnoziran dijabetes, jako dobro sam se upoznala sa svim opasnostima šećera i to je dodatno olakšalo moju odluku da ga izbacim iz života”, dodaje ona.

Dona je ubrzo počela da radi sa privatnim trenerom i provodi pet dana nedeljno u teretani.

“Imala sam ozbiljne kardio i vežbe sa tegovima. Za godinu dana izgubila sam skoro 40 kilograma. Nisam mogla da verujem koliko dobro izgledam i osećam se”, ističe Dona.

 

Pored treninga, svoje omiljene slatke namirnice zamenila je zdravim alternativama.

Povezani sadržaj:  DR SNEŽANA OTKRILA – OVO JE 6 RAZLOGA ZAŠTO STE GOJAZNI: Nije samo ako previše jedete, OBRATITE PAŽNJU

Danas dan započinje zdravim doručkom, uglavnom kašom, za ručak jede jaja a za večeru sprema zdrav obrok od nule.

 

 

“Želim da poručim svima koji planiraju da naprave veliku promenu u svom životu da u pitanju nije laka odluka, ali da moraju da budu motivisani jer je sve na njima. Nagrada je neverovatna. Osećam se mnogo bolje i obožavam svoj novi izgled”, poručuje ova majka.

 

(Izvor: 24Sata.rs / DailyMail)

Kategorija: Dijeta

Napisite svoj komentar na clanak: