Za 21 dan smršala sam 8 kilograma: Svaki dan jela sam supu od kostiju, ali po ovom principu!

| November 2, 2020 | 23:17 | 675 | 0

Još na početku godine, kada je počeo karantin, ja sam počela da jedem sve i svašta. To je bio prvi put u mom odraslom životu da se nisma ustezala. Šta je god bilo u ponudi, ja sam jela. Rezultat toga je bio deset kilograma viška!

Nakon meseci provedenih u trenerkama i helankama, morala sam da obučem farmerke i da krenem na posao. Zaprepastila sam se što mi ni jedne pantalone ne odgovaraju. Tek tada sam shvatila da sam se baš ugojila. Vaga je pokazala neverovatnih 10 kilograma viška.

Činilo mi se da ni u trudnoći nisam bila deblja. Zbog toga sam odlučila da uradim sve kako bih smršala. Pokušala sam da gladujem par dana ali to mi nije išlo za rukom. Bila sam mrzovoljna, a bol u stomaku je bio nesnosan.

Odlučila sam da “prečešljam” internet i naletela sam na tekst o detoksikaciji slavnih zvezda. Jedna poznata američka doktorka savetovala je detoksikaciju u trajanju od 21 dan. To je podrazumevalo velike količine tečnosti, a pogotovo supe od kostiju, ali i vežbanje.

Pošto sam sama sebi izgledala izobličeno od viška kilograma, odlučim se da 21 dan treniram i sprovodim pomenuti detoks. Ovako je to izgledalo:

Jutro: Popijem 2 čaše vode pa na trenažeru vežbam pola sata (pretrčim 10 kilometara i potrošim oko 200 kalorija)

Povezani sadržaj:  Da li ste PROBALI: Napitak koji se pije na prazan želudac savršeno topi kilograme

Zatim doručkujem 1 šolju supe od kostiju (350ml), zatim popijem kafu, pa nakon par sati limunadu sa medom.

Za ručak jedem 2 šolje supe od kostiju ( 700ml ). Pojedem jabuku i pijem vodu.

Večeram veliku šolju supe od kostiju (350ml)  , pise still

Kategorija: Dijeta

Napisite svoj komentar na clanak: