Da li ste već izvadili umnjake? Daćemo vam dobar razlog da to nipošto ne činite!

| January 5, 2021 | 23:40 | 961 | 0

Međutim, brojna istraživanja to oštro demantuju!

Oni obično počinju da rastu u ranim dvadesetim ili kasnim tinejdžerskim godinama. Istraživanja pokazuju da više od 67% izvađenih umnjaka uklanjeno je bez potrebe! Bapske priče o umnjacima, koji uzrokuju mnoge bolesti, su skroz netačne!

Milijarde dolara godišnje daju se na vađenje umnjaka.

Opšte je poznato da opšte zdravlje leži u zdravoj i pravilnoj ishrani. Ukoliko se pravilno hranite i unosite dovoljno kalcijuma, izrašće vam 32 zdrava zuba, za koje će biti dovoljno mesta u vilici.

1900. godine odrađeno je opsežno istraživanje među indijanskim plemenima. NJihovi zubi bili su savršeno zdravi, a problemi su nastali tek nakon što je to pleme počelo da sprema hranu, koristeći šećer i belo brašno.

Zbog čega vam trebaju umnjaci?

Zubi su vitalni, živi organi koji sa ostatkom tela čine jednu celinu.

Umnjaci su povezani (prema akupunkturnim meridijanima) sa prednjem delom naše hipofize. Zapravo, 46 % nerava čitavog tela su povezani da ustima i licem.

Dakle, kadgod da izvadite zub, to remeti i razgrađuje akupunkturni meridijan, koji teče kroz područje tog zuba.

U tradicionalnoj kineskoj medicini postoji akupunkturni sustav, poznat već više od 5000 godina, koji prikazuje vitalnu vezu između zuba i kičme, zglobova, organa i endokrine žlezde.

Svaki od zuba, tim meridijanima je povezan sa nekim vitalnim organom, i njegovo vađenje iz vilice, često ne prolazi bez posledica.

Povezani sadržaj:  Prirodni MELEM PROTIV BOLOVA u kostima, zglobovima… (RECEPT)

Da li ste vi već izvadili svoje umnjake?

(New.likemag.com)

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: