Evo kako se riješiti BOLA U LEĐIMA prirodnim putem: Uspijeva u 95% slučajeva!

| January 6, 2021 | 13:45 | 746 | 0

Križobolja je jedan od najučestalijih zdravstvenih problema današnjice, te se procjenjuje da 80% populacije tijekom svog života ima barem jednom bolove u križima ili slabinskom, donjem dijelu kralješnice. Ovo je nevjerojatno moćno i klinički dokazano riješenje koje učinkovito smanjuje akutnu bol.

Biljka gavez, koja raste ne vlažnim livadama, poljima i jarcima u blizini voda, može olakšati život milijunima ljudi koji muku muče s bolovima u leđima, tvrde znanstvenici. Mast koja sadrži ekstrakt ove biljke slične bijeloj repi uspjela je tijekom testiranja za pet dana u potpunosti izliječiti bol u leđima.

Znanstvenici su ispitivali 120 osoba s bolovima u donjem i gornjem dijelu leđa. Polovici ispitanika dali su mast od gaveza koju su u periodu od pet dan trebali mazati tri puta dnevno na leđa, dok su ostali dobili lažnu mast. Nijednoj grupi nije rečeno što koriste. Nakon pet dana jakost boli kod osoba koje su mazale lažnu mast smanjila se za 39 posto, što znanstvenici objašnjavaju željom da se osjećaju bolje. No osobe koje su bolna mjesta mazale gavezovom mašću priznale su da je bol manja za čak 95 posto.

Gavez također djeluje jako brzo, već nakon sat vremena od nanošenja. Istraživanje su proveli znanstvenici s Njemačkog sportskog sveučilišta u Bonnu, a rezultati su objavljeni u British Journal of Sports Medine. ’Ekstrakt korijena gaveza je nevjerojatno moćan i klinički dokazano učinkovito smanjuje akutnu bol’, stoji u objašnjenju rezultata istraživanja.

Povezani sadržaj:  Ako ovim doručkom započnete dan, nećete znati za bolest

 

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: