U UTORAK JE IMALA 72 KG, A U NEDELJU 68! NEMA SUMNJE – ČUDO BILJKA!

| January 11, 2021 | 22:32 | 291 | 0

Mnoge od nas koriste peršun kao dodatak kod pripreme različitih jela. Sveža i aromatična biljka, ne samo što hranu obogaćuje odličnim ukusom i aromom, već je i dodatno zasićuje vitaminima.
Između ostalog, peršun je moćan diuretik, oslobađa nas otoka, infekcija urinarnog trakta i drugih zdravstvenih problema.

Ovaj recept napitka za mršavljenje je vrlo popularan na Balkanu, a zasnovan je na sposobnosti peršuna da iz organizma izbacuje suvišnu tečnost, ne narušavajući ravnonežu elektrolita u telu.

Kako koristiti peršun za mršavljenje.

Recept:

Navedena količina sastojaka je potrebna za jednodnevno korišćenje. Imajući u vidu izraženi diuretički efekat, ne preporučuje se povećavati dozu. Kod hroničnih oboljenja, a takođe i u trudnoći, napitak od pešuna možete piti nakon konsultacije sa svojim lekarom.

SASTOJCI

– 5 supenih kašika isitnjenog lista peršuna

– 1 litra vode

PRIPREMA:

Prelijte peršunov list proključalom vodom. Poklopite, i ostavite da odstoji 20-ak minuta. Procedite.

Napitak pijte u toku celog dana.

Peršun iz organizma uklanja toksine, a takođe, ubrzava metabolizam. S obzirom, na efikasnost ovog napitka, ne preporučuje se da ga uzimate više od pet dana uzastopno. Za održavanje procesa mršavljenja, pridržavajte se pravilnog režima ishrane.

Izvor: infozabava

Povezani sadržaj:  Dijeta Novaka Đokovića: Budite mršavi, a jaki (PLAN)

Kategorija: Dijeta

Napisite svoj komentar na clanak: