NE MOŽETE DA SMRŠATE JER IMATE SPOR METABOLIZAM: Napravite ovaj napitak i preko noći IZGUBITE POLA KILOGRAMA, A ZA MJESEC DANA REZULTATI SU ČUDESNI!

| April 4, 2021 | 22:47 | 1,060 | 0

U ovom članku otkrit ćemo vam odličan način da ubrzate svoj metabolizam i da smršate preko noći.
Kako biste pomogli svom organizmu da nastavi da vari hranu čak i onda kada spavate i time ubrzate svoj metabolizam, potrebno je da uradite nekoliko stvari.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Za sam početak, par sati pred spavanje nemojte jesti ništa, a onda neposredno pred odlazak u krevet spremite napitak od ovih sljedećih sastojaka:
– sok od pola cijeđenog limuna
– kašičica isjeckanog peršuna
– malo cimeta i
– pola kašičice sirćeta koje ćete izmješati u dva i po decilitra vode.

Po želji: Ako vam ne odgovara ukus, možete da dodate i jednu kašičicu meda ili đumbira.

Ako se pridržavate ovog pravila, trebalo bi da se ujutro probudite čak pola kilograma lakši, a možda je još važnije to što uopšte nećete biti otečeni i napuhani.

Još brži rezultati bi se desili ako biste večeru u potpunosti zamijenili sa ovim napitkom, ali čak i ako to ne uradite, poslije mjesec dana upotrebe bit ćete vidno mršaviji.

Još jedna stvar koja će vam itekako ubrzati proces mršavljenja, ali i dovesti liniju do savršenstva je fizička aktivnost koja će vam pomoći da zategnete svoje tijelo i da dostignete svoj cilj.

Povezani sadržaj:  Ko kaže da ne valja jesti posle 18 h: Najpoznatiji stručnjak za mršavljenje otkriva pravi uzrok gomilanja masti!

Ne moraju to biti kardio i teške vježbe, ali možete uključiti lagane vježbe istezanja ili lagane vježbe za skidanje sala na trbuhu. Ovo će vam itekako pomoći da ubrzate proces mršavljenja. Vaše tijelo će biti spremno za ljeto, a organizam zdrav i čist od toksina.

 

Kategorija: Dijeta

Napisite svoj komentar na clanak: