Konačno je Ljuba Aličić otkriven: Ima vilu od 12 miliona eura a istina o njemu ledi krv! “Otac ga tukao, napustio dom, oženio djevojčicu od 12 godina…” (FOTO)

| November 10, 2022 | 20:06 | 1,239 | 0

Ljuba jena našoj sceni preko 40 godina i za sve ove godine jako je kvalitetan pjevač bio bez i jedne mrlje u svojoj karijeri. Sada svi govor eo tome da on im dom koji mu košta 12 miliona eura i svi se pitaju odakle njemu toliko novca. On se oglasio i govorio je da je uvijek radio i zarađivao i da je sa samo 12 godina se oženio i da su oni iz ničega storili sve ovo što imaju a ništa nikome ukrali nisu.

Tako isto jedan jako blizak izvor pjevaču je rekao da je on sa 12 godina pobjegao od kuće jer g aje otaac jako tukao, tokom svoje karijere i života nikakav porok nije imao i uvijek je zaradu donosio doma pa su njih dvoje sa jako puno ljubavi sve ov rasporedili. izvor jerekao da je on jedan od rijetkih koji živi život kao i svi ostali.

LJUBA je pjevač koji nije nikada toliko medijski praćen jer nije ličnost koja je pravila skandale i na osnovu toga nije bio u toku.

 

Povezani sadržaj:  Roditelje dečaka-ubice iz "Ribnikara" tužila i ranjena nastavnica istorije, smatra da su oni jedini krivi!

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: