I DALJE SE TRAŽI MALENA DJEVOJČICA: “POLICIJA OTKRILA KO JE VOZIO ZELENOG PUNTA”

| March 28, 2024 | 10:02 | 3,005 | 0

Djevojčica Danka Ilić (2) iz Bora nestala je u utorak u 13.45 u naselju Banjsko polje, na sebi je u trenutku nestanka imala ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu.

Za istragu ključno vještačenje telefona majke i baznih stanica

Kako je majka devojčice odbila poligrafsko ispitivanje, njoj je uzet telefon na vještačenje i svi podaci iz tog telefona značajno bi mogli da doprinesu dalje istrazi.

Otkriveno ko je vozio “punto”

Policijske patrole postavljene su i jutros u blizini mjesta gde je djevojčica nestala, a trenutno nije moguć prolaz dalje, javlja reporter Kurira.

Međutim, s obzirom na okolnosti, policija je pored obavljenih pretraga, između ostalog, u toku jučerašnjeg dana prekontrolisala svaku rizičnu skupinu koja bi se mogla dovesti u vezu sa nestankom djevojčice.

Policija je ispitala sve koji bi se mogli dovesti u vezu sa nestankom Danke Ilić. Na području Bora, Zaječara i okoline ispitani su alkoholičari, podofili i sve rizične skupine tog tipa, međutim nije pronađen nikakav trag – rekao je izvor za Kurir.

Takođe, kada je riječ o muškarcu koji je upravljao zelenim “puntom” koji je u vrijeme nestanka djevojčice prošao velikom brzinom ulicom gdje se sve izdešavalo, nije mnogo olakšalo potragu.

Kako saznajemo, on je ispitan u policiji kada je ustanovljeno da je u pitanju komšija koji živi nedaleko od kuće ove porodice, s tim da je bio u alkoholisanom stanju, te je vozio velikom brzinom.

Povezani sadržaj:  "Naš prvi ples nije dočekao septembar" Oglasila se vjerenica Mirka Rašića nakon njegove smrti, potresnu poruku podijelila na društvenim mrežama (VIDEO)

Tri važna traga

Intenzivni rad policije se nastavlja sve dok Danka Ilić ne bude pronađena. Sada je istraga usmerena u drugom pravcu, a ova tri važna traga mogu dovesti do nestale Danke.

1) Vještačenje mobilnog telefona majke

2) Analiza podataka sa baznih stanica

3) Provjera detalja prijave nestanka male Danke

Kategorija: Uncategorized

Napisite svoj komentar na clanak: