OBRT U SLUČAJU MALE DANKE? Ko je misteriozna žena koja se ne pojavljuje od nestanka devojčice

| March 27, 2024 | 19:45 | 9,286 | 0

Potraga za devojčicom Dankom Ilić koja je nestala juče oko 13.45 sati u borskom naselju Banjsko Polje, ušla je jutros u 17. sat. Hitne službe su na terenu i daju sve od sebe kako bi devojčicu što pre pronašli.
Na terenu su Žandarmerija, volonteri, policijske snage, vatrogasne ekipe i svi zajedno su krenuli u pretragu reke, ali još nema vesti o pronalasku devojčice.

U međuvremenu, ekipa Srbije Danas je od meštana čula jednu stvar koja može baciti drugačije svetlo na nestanak devojčice Danke. Naime, po njihovim navodima u selu postoji jedna žena koja se u poslednje vreme veoma čudno ponaša, obija kuće i sama šeta po šumi.

Sumnjivo je što se po navodima meštana, od nestanka male Danke, dotična žena nigde nije pojavila.

Podsetimo, sinoć je prvi put u Srbiji upotrebljen sistem uzbunjivanja “Pronađi me”, kada su građani širom Srbije dobili SMS poruke da je u toku potraga za devojčicom Dankom Ilić. Prekinuto je emitovanje programa na TV ekranima i građanima je prikazana fotografija nestale devojčice sa ličnim podacima, s ciljem da se ubrza potraga i eventualno brzo pronalaženje deteta.

Majka deteta je u suzama i moli sve za pomoć, da joj se jave ili da se jave policiji ukoliko znaju nešto o nestanku devojčice.

Na licu mesta je od sinoć i ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić. Treba reći i to da je meštanima rečeno da ne kreću u akciju potrage, jer su sve potrebne ekipe već na terenu.

Povezani sadržaj:  RAZIJA ČOLAKOVIĆ OTVORENO O TEŠKOJ SUDBINI MAJKE: Bila je kao najjači muškarac

 

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: