OBUSTAVLJENA POTRAGA ZA DJEVOJČICOM DANKOM ILIĆ (2)

| March 27, 2024 | 22:13 | 9,588 | 0

Pripadnici MUP-a Srbije su obustavili potragu za djevojčicom Dankom Ilić (2) nakon 27 sati detaljne pretrage terena u Banjskom Polju.

Potraga je obustavljena jer dosadašnji rezultati ukazuju na to da se djevojčica ne nalazi na području površine od oko deset kvadratnih kilometara.

Policija nastavlja intenzivan operativan rad u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom djeteta, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena.

“Tokom proteklih 27 sati, u potrazi za Dankom Ilić, čiji je nestanak jučer prijavljen, učestvovalo je više od 500 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova – Žandarmerija, policija opšte nadležnosti, Uprava kriminalističke policije, Uprava za tehniku, Helikopterska jedinica, Sektor za vanredne situacije, Uprava saobraćajne policije, Policijska uprava u Boru, kao i Gorska služba spasavanja i članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva”, saopćeno je iz MUP-a Srbije, prenosi Telegraf.

Podsjetimo, policija sada traga za automobilom koji je prošao naseljem samo dvije minute poslije nestanka djevojčice.

 

Povezani sadržaj:  METODA RUSKOG PSIHOLOGA KOJA ĆE VAM POMOĆI DA IZBJEGNETE SVAKU SVAĐU: Sastoji se iz 2 jednostavna koraka i ČUVA PSIHU

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: