Nikada se ne bi sjetili: Sve fleke sa odjeće skida 1 sredstvo, svi ga imamo u kući

| April 25, 2024 | 20:49 | 2,560 | 0

Stručnjaci za čišćenje otkrili su metode za uklanjanje neželjenih ostataka koje deterdženti povremeno ostavljaju na odjeći. Kada je perilica previše napunjena, deterdžent ne uspijeva učinkovito očistiti vodu i umjesto toga se očituje kao ružni tragovi na odjeći. Ti tragovi mogu biti u obliku bijelih ili plavih mrlja, pruga nalik vosku ili krute teksture.

Iako se to može činiti nemogućim zadatkom, Sunov tim stručnjaka za čišćenje uvjerava vas da se mrlje od deterdženta doista mogu ukloniti alkoholom. Ovi stručnjaci daju korisno objašnjenje:

“Nepravilno ispiranje deterdženta može dovesti do ružnih mrlja. Srećom, te se mrlje mogu učinkovito ukloniti. Jednostavno napravite rješenje kombiniranjem šalice octa s četvrtinom šalice vode u sudoperu. Potopite zaprljano odjeću u ovu otopinu i nježno trljajte tkanine jednu za drugu kako biste ih očistili od ostataka deterdženta.

Za optimalne rezultate, ostavite odjeću da odstoji jedan sat prije nego što je stavite u perilicu, bilo samu ili uz druge odjevne predmete. Ključno je izbjegavati preopterećenje stroja jer to može dovesti do curenja deterdženta iz tkanine.

Povezani sadržaj:  Udala Se Za Bogataša Da Bi Ga Iskoristila – Priredio Joj Š0k Života Kad Je Umro

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: