SVAK0G JUTRA JE JELA MLJEVENU LAN I JOGURT: Evo Šta Joj Se Dogodilo Sa Tijelom Poslije 14 Dana

| April 23, 2024 | 13:49 | 3,579 | 0

Vjerovatno ste čuli za odjevne predmete napravljene od ovog prirodnog materijala, ali da li ste znali da ova biljka daje jednu od najhranjivijih namirnica na svijetu?

 

U pitanju su lanene sjemenke, a to je potvrdila i jedna žena koja se pozitivno iznenadila rezultatom.

“Kada sam bila mlađa uopšte nisam vodila računa o tome šta jedem, niti sam posebno uživala u hrani. Međutim, u studentskim danima sam počela da jedem mnogo brze hrane, grickalica. Kada sam počela da radim i odselila se od roditelja, tada su tek počeli problemi. Želela sam da pripazim šta jedem, ali bio mi je problem da nađem vremena, da se organizujem i da nađem volje.”

VIŠE NA WEBU

 

Oslobodite se sala na stomaku za 5 dana. Popijte ga uveče
Quick Fit

Jedna žlica prije spavanja i izgubit ćete 16 kg u 2 tjedna
Quick Fit

Gusta kosa raste čak i u 60 godina! Evo tog sredstva!
Kossalin

Da li imate više od 80 kg? Doći ćete do 56 kg! Zapišite recept
Quick Fit
Dodaje da su tada kilogrami već počeli da se gomilaju, a njen organizam je sve teže podnosio lošu hranu. “Znala sam da moram nešto da promenim… kao i svi drugi u eri kompjutera, odlučila sam da potražim na internetu rješenje za svoj problem.”

Povezani sadržaj:  RJEŠENO MISTERIOZNO PONAŠANJE OVACA?! 12 dana bez prestanka hodale ukrug - konačno se oglasili i stručnjaci! (VIDEO)

Kaže da nije ljubitelj jabukovog sirćeta i limuna, pa joj takvi recepti nisu bili interesantni, ali je zato našla i jedan recept sa lanom!

“Nikada prije nisam jela te čudne semenkice i nisu mi izgledale posebno privlačno… Ipak, odlučila sam da probam! Recept po kome se one ostave preko noći pa se jedu kao neka sluzava masa ujutru nije dolazio u obzir.”

Zbog toga je kupila mljeveni lan, jer on može lako da se svari, za razliku od cijelih sjemenki, a možete da ga nađete u bilo kojoj bolje opremljenoj prodavnici i zdravoj hrani.

“Svakog jutra sam jela šolju jogurta sa kašikom mlevenog lana i ubrzo sam vidjela da mi je stolica redovnija, stomak manje nadut, a gasovi više nisu bili problem.”

I, na kraju ono najbitnije: poslije dvije nedjelje je bila prijatno iznenađena kada je stala na vagu i shvatila da je izgubila dva kilograma!

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: